עבור לתוכן

8800ULTRA , ביקורת זורמות! עמ4

Featured Replies

פורסם

נכון ,אבל כשהוא תוכנן הם לא יכלו לדעת.

• תגובות 86
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרטיס תוכנן מזמן , לתת מענה לכרטיסים החדשים של ATI

אבל ATI לא ממש צריכה מענה או התיחסות , לכן הכרטיס נראה ממש מיותר עכשיו

???

פורסם

תגידו מה אני אמרתי ליפני שיצאו הביקורות ? :bash:

אני פשוט יודע מה שאני אומר

עכשיו תיזכרו מה עוד אמרתי

r600 פשוט יאכל את ה 8800 gtx בלי מלח ותאמינו לי אני גם הפעם יצא צודק :xyxthumbs:

פורסם

הלוואי שאתה צודק אבל במצב של AMD אם הם מסתירים שפן בכובע הם עושים טעות,

התחזיות לגבי החברה לא אופטימיות, לדעתי הקטע של רכישת ATI פשוט היה גדול עליהם.

פורסם

אבל הכרטיס הזה לא נועד לרוב השוק :kopfpatsch:

הוא בדיוק נועד לאתרי חומרה,אוברקלוקרים מפורסמים ובעלי ממון עם מסכים וציוד מתקדם ולא למשתמש הממוצע!

נראה לי שנווידיה משקיע עשרות מיליונים על פיתוח הכרטיס בשביל איזה אתר חומרה או איזה אוברקלוקר?? חרטא..

פורסם

אני עדיין מאמין שהכרטיס הזה נועד בשביל להוסיף ליוקרה של אנוידיה... הם לא צריכים להגיד שיש להם הכי גדול כי כבר יש להם הכי גדול (שמעתי חדשות שAMD הכריזו שR600 לא יתחרה ב8800GTX... אז...) הם בסך הכל רוצים לפנק את מי שיש לו מסך שתומך ברזולוציות הענקיות האלה ושיוכלו להתלהב, זה (בעקרון??) הכל.

אומנם ההבדל במחיר לעומת ההבדל בביצועים מחריד, אבל זה פשוט מאוד ככה- כרטיס יוקרתי. מותג. אותו דבר קורה עם מכוניות... אבל אני לא רוצה להדיין על השוואה זו אז בוא נשאיר אותו בצד.

בכל אופן, בתגובה קודמת ציינתי שהכרטיס לא מוזכר באתר הרשמי של NVIDIA, עכשיו הוא כן.

פורסם

זה לא ממש נכון,(תגובה ל avi2014)

הרבה פעמים חברות משקיעות עשרות מליונים ואפילו יותר על מוצרים רק כדי להוכיח יכולת טכנולוגית

או עליונות טכנולוגית למרות שברור שלמוצרים הללו לא תהיה הצלחה "כלכלית" טהורה.

מה חסרים מוצרים שמיועדים לאלפיון העליון?

מתיקי יד שעולים פ 9 מהמחשב שלך

עד מגברים שעולים כמו הבית שלי וכו וכו

אז אני חושב שכל כרטסי ה high end כמו רוב המוצרים האחרים שנכנסים לקטגוריה הזאת מפותחים בידיעה

שלא תהיה החזרה על ההשקעה מבחינת מכירת המוצר מול הפיתוח (לא מדבר על זה שהמוצר יביא לפרסום החברה

או יעודד מכירות של line פשוט יותר של מוצרי החברה.

the Z-Guy

פורסם

כאן אין השקעה של עשרות מיליונים, כאן יש לקחת אל הליבות המובחרות והזכרונות המובחרים ולמתג אותם אחרת.

אין הבדל טכנולוגי, מי שאומר אחרת פעוט מטעה.

אין כאן השקעה, יש כאן יוקרה, ולא יותר. לוקחים את החומרה האיכותית ביותר שירדה מפס הייצור וגובים עליה יותר כסף.

עניין שיווקי נטו שאינטל למשל עושה בקביעות. למה 6700 עולה יותר מ6300? הרכיב זהה, אבל הליבה האיכותית יורת עולה יותר.

אנלוגיה פשוטה ונכונה.

פורסם

מה שאתה אומר נכון,

ומעולם לא אמרתי אחרת במידה ותקרא את ה Post שלי תראה את זה :)

אבל הכוונה שלי הייתה לענות לאבי,

שיש כן חברות (לא במקרה הנוכחי) שמשקיעות מליונים על פרוטוטייפים וכל מני דגמי קונספט ומוצרי הי אנד

שחלקם כלל לא יגיעו לייצור וחלקם ייוצרו רק לשם ההצהרה "אנחנו יכולים" או אנחנו הכי טובים בתחום XXX"

לגבי זה שאין חידוש טכנולוגי או השקעה מסיבית בכרטיס המדובר אני מסכים לחלוטין..

The Z-Guy

פורסם

לדעתי הקטע של רכישת ATI פשוט היה גדול עליהם?

לדעתי הם עשו את העסקה המשתלמת ביותר,ימים יגידו.

שהרכישה הייתה פעולה טובה

פורסם

מה שאתה אומר נכון,

ומעולם לא אמרתי אחרת במידה ותקרא את ה Post שלי תראה את זה :)

אבל הכוונה שלי הייתה לענות לאבי,

שיש כן חברות (לא במקרה הנוכחי) שמשקיעות מליונים על פרוטוטייפים וכל מני דגמי קונספט ומוצרי הי אנד

שחלקם כלל לא יגיעו לייצור וחלקם ייוצרו רק לשם ההצהרה "אנחנו יכולים" או אנחנו הכי טובים בתחום XXX"

לגבי זה שאין חידוש טכנולוגי או השקעה מסיבית בכרטיס המדובר אני מסכים לחלוטין..

The Z-Guy

דבריי כוונו גם הם לאבי, ולא אליך.

אנחנו מסכימים בעניין הזה.

פורסם

PPE לא הבנתי מה התכוונת להגיד?

זה היה גדול עליהם ולכן לא טוב?

או שהרכישה הייתה פעולה טובה?

:nixweiss:

סליחה TomeRatz חוסר הבנה שלי... :)

פורסם

This card is bullshit

if only AMD didnt screw up with the R600 nvidia wont have been this happy setting such high prices as they wish!!!!

יש משהו במה שהוא אומר

מחזק ^^

באמת הם פישלו ובגדול ועכשיו לא רק זה שאיכזבו אלא אכלנו אותה למה עם הכרטיס שלהםה היה משתווה לGTS אז מחירו היה יורד ויורד חזק למה זה היה מראה כי אנוידיאה ממש לא מחזיקה טוב בכיסא שלה של ראש הכרטיסים הגרפיים בPC

פורסם

אני דווקא זוכר שהמחיר של כרטיסי האולטרה כמעט תמיד היה גבוה משמעותית מגרסאות הGTX/GT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים