עבור לתוכן

מחפש ראוטר+מודם (2 ב- 1) חדשים...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. :xyxthumbs:

אני מחובר ל- ADSL דרך אינטרנט זהב ובזק בחבילה של 5 מגה.

המודם שלי הוא Alcatel Speed Touch Home והראוטר הוא Linksys BEFSR41 ב- firmware הישן ביותר.

הם כבר בני 5-7 שנים, והראוטר מתחיל להחליד - האינרטנט איטי באופן בלתי נסבל, וכל הזמן אני מקבל (בפיירפוקס החדש וגם באקספלורר):

Problem loading page - the connection has timed out - the server is taking too long to respond...

לעיתים רחוקות הוא מהיר, אבל רב הזמן הוא מאוד איטי והרבה פעמים בסופו של דבר הדף לא עולה, שלא לדבר על איטיות בהורדה והעלאה, ופינגים\לאגים.

אם אני מחבר את המחשב שלי למודם הכל טס, וכל הזמן (הבעיה שיש אנשים ומחשבים אחרים בבית...).

אם אני הולך להחליף את הראוטר אני כבר אחליף את המודם - כי גם ככה הוא אף פעם לא מאפשר לי לפתוח פורטים ואני מפחד לדפוק אותו בפריצה.

אני מעוניין במכשיר מהיר, ובעיקר אמין (שיעמוד בעומסים כבדים מאוד, לאורך זמן, בנפילות מתח ושיישאר חי לאחר הפסקות חשמל...), וכאמור מודם וראוטר משולבים, עם אפשרות ל- 4 מחשבים לפחות, עם תמורה לכסף...

תודה רבה מראש! :yelclap:

פורסם

האלקטל ה"ישן" הוא מודם מצויין, אין לך מה להחליף אותו. מודם לא חוסם פורטים :nono:

כל עוד הוא עובד ואין עדיין את החבילות של 8מגה ומעלה תשאר איתו.

תחליף ראוטר אם אתה רואה שהבעיה קיימת רק במצב שהמחשב מחובר דרכו.

אתה יכול לנסות להגדיר את המודם כ-PPPOE ואז להגדיר חייגן מתאים בראוטר ולראות אם זה מסתדר או לא.

בכל מקרה אני לא ממליץ לקחת מודם+ראוטר משולב בלי שום קשר כי תיהיה תמיד קשור לתשתית מויימת.

פורסם

מאד לא מומלץ לקחת נתב משולב עם מודם ומודם לא חוסם פורטים...

פורסם
  • מחבר

האלקטל ה"ישן" הוא מודם מצויין, אין לך מה להחליף אותו. מודם לא חוסם פורטים :nono:

כל עוד הוא עובד ואין עדיין את החבילות של 8מגה ומעלה תשאר איתו.

תחליף ראוטר אם אתה רואה שהבעיה קיימת רק במצב שהמחשב מחובר דרכו.

אתה יכול לנסות להגדיר את המודם כ-PPPOE ואז להגדיר חייגן מתאים בראוטר ולראות אם זה מסתדר או לא.

בכל מקרה אני לא ממליץ לקחת מודם+ראוטר משולב בלי שום קשר כי תיהיה תמיד קשור לתשתית מויימת.

תודה לשניכם, אז עם המודם אני אשאר...

הבעיה אכן מתרחשת רק כשאני מחובר דרך ראוטר.

לגבי ה- PPPOE, יש לך מדריך מתאים? ומה זה חייגן?

לגבי הפורטים, אז איך זה שאני אף פעם לא פרצוף ירוק (פורטים פתוחים) ב- uTorrent למרות שניסיתי הכל דרך ה- CP של הראוטר?

ועובדה שיש כאן מדריך להפניית פורטים ב- STH... http://guides.fresh.co.il/networking/home2pro.pdf

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

תודה... ואולי המודם שלי כבר מצב PPPOE?

ואיך מודם יכול לתפקד כראוטר?

פורסם

המודם הזה ספציפית ניתן לפריצה, לדעתי זה לא מומלץ כי יש עם זה לפעמים בעיות.

תבדוק בממשק של המודם אם מופיע לך שם BRIDGED או PPTP בPHONEBOOK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים