פורסם 2002 בינואר 823 שנים כי אני רוצה סוף סוף להתקין לינוקס (MAINDRAK או REDHAT מצטער אם כתבתי את המשמות עם שגיעות כתיב)אני רוצה לעבוד בלינוקס במצב ה DESKTOP שלו ופשוט ללמוד על מערכת ההפעלה הזו (וינדוס מתחיל לשמעמם אותי)נו אז איך בדיוק אני עושה את זה?!והאם יהיה לי קשה להגדיר את החומרה שלי בלינוקס?
פורסם 2002 בינואר 823 שנים שתתקין את הלינוקס, (ממש ממש מומלץ להשתמש במדריך טוב ומקצועי) היא תיצור לך בוט מניו , ואז תוכל לבחור בין מערכות ההפעלה השונות, הרבה בהצלחה, זה לא קל!
פורסם 2002 בינואר 923 שנים הפיתרון של אורלי היה מסובך משהו...עדיף פשוט להתקין BootMagic (שמגיע עם PartitionMagic)
פורסם 2002 בינואר 923 שנים מאפשר לך לעשות BOOT מאיזו מחיצה שאתה רוצה... היי, הוא אפילו כולל מסך פתיחה וויזואלי ומאפשר לך לבחור את תמונת הרקע..
פורסם 2002 בינואר 923 שנים תוסיף לרשימה את System Commander שנחשבת ל-Boot manager המושלם. הגירסה החדשה (7.02) כוללת התקנה קלה מחלונות ומגוון אפשרויות מעולות.אצלי היא החזיקה עד לא מזמן מולטי-בוט של המערכות הבאות:WindowsXP Pro, Windows98SE, IBM OS/2 Warp 4.50, BeOS 5.03 Pro, QNX RTOS 6.1, Linux Mandrake 8.0 ו-FreeBSD 4.2.בינתיים,הורדתי את ה-Win98 וה-FreeBSD כדי לפנות מקום בדיסק למטרות אחרות...אגב, מנהלי אתחול טובים נוספים הם GRUB שמגיע עם רוב הפצות הלינוקס כחלופה ללילו; XOSL - פרוייקט קוד פתוח מרשים למדי ו-Bootman הישן והטוב של BeOS.Prog.
פורסם 2002 בינואר 923 שנים מה מסובך בהתקנה?פשוט לא לשכוח לעשות מחיצת BOOt, ולהתקין לילו לסקטור הראשון. לא לרשום ב MBR. כשיש מערכת מבוססת NT אסור לרשום את לילו ב MBR.יש הכל במדריכים. תקרא את המדריכים מהאתר של ראד האט. הכל פשוט מאוד.מאוד חשוב: ליצור דיסקט הפעלה! במהלך ההתקנה.
פורסם 2002 בינואר 1023 שנים מחבר טוב אני רואה פה שהסתבכתי עם מקצועניםלא קראתם את מה שאמרתי?(שאין לי מושג בלימוקס)התחלתם להפציץ אותי בכאלה מושגיםמה זה כל הדברים האלה?!רק רציתי לראות מה זה לינוקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.