פורסם 2007 ביוני 718 שנים יש פרספקס שחור ניראה לי. אתה יכול לשם מאחוריו את הלדים. אני רק לא יודע איך בדיוק זה יצא וניראה לי שגם תצטרך יותר מ10 לדים.. תשקול פשוט לקנות 2 חתיכות של פרספקס, אחת בצע זהב (אם יש, ואם אין אז הדבר הכי קרוב שתוכל למצוא) ואחת בשחור לכיתוב "גינס".עריכה:מחשבה שניהאותי תעשה את הכיתוב "גינס" בלבן כי הדלת שחורה ואז לא ממש יראו את הכיתוב אם הוא יהיה שחור.בהצלחה בהמשך!! מחכה לעדכונים!!
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר יש פרספקס שחור ניראה לי. אתה יכול לשם מאחוריו את הלדים. אני רק לא יודע איך בדיוק זה יצא וניראה לי שגם תצטרך יותר מ10 לדים.. תשקול פשוט לקנות 2 חתיכות של פרספקס, אחת בצע זהב (אם יש, ואם אין אז הדבר הכי קרוב שתוכל למצוא) ואחת בשחור לכיתוב "גינס".עריכה:מחשבה שניהאותי תעשה את הכיתוב "גינס" בלבן כי הדלת שחורה ואז לא ממש יראו את הכיתוב אם הוא יהיה שחור.בהצלחה בהמשך!! מחכה לעדכונים!!אין לי יותר מידי מקום מאחורי הדלת הזאת אני יכול להכניס לשם לוח פרספקס אחד בכל מקרה זה לא הכיוון שלי אני רוצה לגרום ללוח שקוף שצד אחד שלו יהיה אטום (לצבוע אותו בשחור) והצד השני יהיה חיצוני לכיוון הנבלאת כל המשטח להאיר בלדים צהובים מהקצוות שלו ואז יהיה גוון צהוב אבל זה לא יפריע לחלק הפנימי של המארז והתאורה תיהיה רק בחלוןמישהו פה עשה משהו דומה?
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר אני לא מבין מה הבעיה בהסבר אני לא מדבר על הכיתוב עכשיו אני מדבר על הנבל אני שם לו במקום חלון שקוף פרספקס שקוף שהצד הפנימי שלו צבוע בשחור מסביב אני שם לדים וככה יש לך אפקט שרק צד אחד זוהר והצד השני שחור... תראה תמונה של הפרספקס הוא אמור להיות חתיכה אחת הציור יצא קצת מעפן החלק הצהוב יהיה חיצוני והשחור פנימי
פורסם 2007 ביוני 718 שנים חשבתי שזה ככה אבל לא הבנתי הכל עד הסוף. עכשיו כשהבנתי ניראה לי שזה אפשרי. אולי יהיה מספיק שתשייף פשוט את הצד שפונה פנימה למארז. לדעתי זאת האפשרות הטובה ביותר.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים אהבתי את הנבל.. (קצת שיוף וזה יהיה מושלם) אני מאמין שאת הראשים לדרמל קנית בהום סנטר בקניון הדר, ואילו את הברגים באום ובורג (לפי השקית.. יש לי איזה 100 כאלה ).. בקשר לפרספקס אם יש לך מקום לבזבז על עובי הדלת, וקצת כסף מיותר הייתי עושה 2 שכבות פרספקס 1.פרספקס שקוף, שעליו תתבצע החריטה 2.פרספקס אטום, בצבע זהב , שיהיה מאחורי הפרספקס השקוף אם המארז יצבע בשחור, זה יהיה די יפה לטעמי כמו כן, את שאר חלקי המארז, תוכל לצבוע בזהב (לא רגיל, אלא כרום) שבהחלט יוסיף.. (יש ספריי מיוחד)
פורסם 2007 ביוני 818 שנים לפי מש שהוא אמר אם אני לא טועה, אין מקום שם ל2 שכבות.הוא לא הולך לחרוט על הפרספקס את הנבל לפי מה שהבנתי.ואני אישית דיי נגד צבע מבריק כזה למארז, כל תביעת אצבע יראו. והוא הולך לצבוע את זה בשחור.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר אהבתי את הנבל.. (קצת שיוף וזה יהיה מושלם) אני מאמין שאת הראשים לדרמל קנית בהום סנטר בקניון הדר, ואילו את הברגים באום ובורג (לפי השקית.. יש לי איזה 100 כאלה ).. בקשר לפרספקס אם יש לך מקום לבזבז על עובי הדלת, וקצת כסף מיותר הייתי עושה 2 שכבות פרספקס 1.פרספקס שקוף, שעליו תתבצע החריטה 2.פרספקס אטום, בצבע זהב , שיהיה מאחורי הפרספקס השקוף אם המארז יצבע בשחור, זה יהיה די יפה לטעמי כמו כן, את שאר חלקי המארז, תוכל לצבוע בזהב (לא רגיל, אלא כרום) שבהחלט יוסיף.. (יש ספריי מיוחד) כמו שMAZAFAKA אמר אין לי מקום ל2 שכבות ואני לא הולך לחרוט בכל מקרה אולי אני רק ישייף את זה בשביל שיהיה אור אחיד אני לא משנה את הצבעים אני גם לא יודע איך זהב יתחבר לשחור וירוק... אני רוצה שיהיה צהוב כמו של הלדים הזולים לא UV צהוב חום כזה אני לא יודע מה זה כרום אבל מה שכן אני רוצה לעשות את המארז מבריק כמו שעושים עם המטבע שרואים אותו... אני לא יודע איך עושים את זה אבל אני מאמין שפשוט צריך הרבה שיופים והרבה לקה ובסוף לעשות איזה פוליש או משהו בסגנון חלק מהראשים קניתי בהום סנטר וחלק באלקטרו סליל
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אני לא מבין למה אין מקום ל2 שכבות, אבל זה כבר השיקול שלךבכל מקרה, אני ממליץ לך להשתמש בפרספקס ירוק זרחני (כמו שיש בפרוייקט שלי), הוא גם ירוק, וגם זוהר תחת השפעת UVכרום, זה אפקט מראה, כמו התוצאה שאתה רוצה להגיע אליהלאחר כל שכבה, תשייף עם נייר עדין, ואז שוב תצבע, כדאי להשקיע בצבע איכותי ובלכה טובה, כדי להגיע לתוצאות טובות
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר זאת הדלת השמאלית יש מאחורה את הלוח אם ואין ממש רווח בניהם יש לי חתיכה של הפרספקס הירוק הזרחני כל המפרץ של ה5.25 נסגר עם זה אבל הרעיון שלי הוא שהאור הצהוב שיהיה שם לא יתעבב עם הירוק של שאר המארזבקשר לצביעה, סבבה זה מה שאני מתכנן לעשות, תודה
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר טוב חברים... החלטתי להחיות את הפרויקט שוב.... אני מקווה שעד שאני יסיים את הפרויקט הזה עדיין המחשבים יראו ככה :-) הייתי כמה חודשים בחו"ל ועברתי דירה למרכז ולא היה לי זמן לעבוד עליו הדבר היחיד שיצא טוב מכל זה שמצאתי שיש לי שכן פחח (הפרויקט נתקע לי כי לא הצלחתי לעבוד עם הבונדו... ) בקיצור תמונת מצב... המארז מכל הכיוונים: חתכתי את היציאה לפלופי וסתמתי אותה עם חתיכת פרספקט ובונדו צד פנימי צד חיצוני כל התמונות של הצד החיצוני הם אחרי שנתתי לשכן שלי לעבוד עליו מצאתי ברחוב 2 רמקולים גדולים שרופים אין לי תמונה שלהם אבל פירקתי להם את הצורה וכל חלק וחלק הולך לעזור לי עם בעיה אחרת שנתקלתי עם המחשב הזה טוב אז ככה זה היציאה של הסאב חתכתי אותה והתמונות ידברו העיגולים לא יצאו במרכז אבל לא נורא... אני לא ימשיך להתעסק עם זה יש לי פה עוד כמה דברים אבל אין לי זמן להעלות את זה, אולי מחר...
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים חחח אני חדש פה, קראתי את כל האשכול מהתחלה, נראה מוד מבטיח =] מאוד אהבתי את הרעיון P=הרעיון עם החתיכה למאווררים ומה שלקחת מהרמקולים נחמד מאוד, יצא יפה P=
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר מצאתי זמן להמשיך לעדכן.... זה החיבור של הרמקולים למערכת (אותו רמקול שפירקתי) צד אחד וזה הצד השני פירקתי לו את כל מה שאני לא צריך והשארתי את הפלסטיק עירום... היה קצת קשה לא יודע עם מה הם הדביקו את זה אבל זה לא חשוב זה בזבל.... ככה זה נראה עכשיו התכנון... פתיחת חור בגג המארז ולחבר את הפלסטיק לחור... מין הסתם.... בהמשך לעשות את כל החיבורים הקדמיים על הפאנל הזה... כולל מתג לתאורה וUSB קדמי... אני לא בטוח אולי גם את הכפתורים של ההדלקה הבעיה היחידה שזה סוגר לי את המפרץ של הCD העליון יכול להיות שאני אשתמש בזה לדברים אחרים (מסך\אינפרה לשלט...) פירקתי את הרמקול ובא לי רעיון ממש טוב... הרמקול הרעיון פירקתי את השפיץ וזה הרעיון המרכזי להדביק את השפיץ במרכז המאורר (הוא לא מודבק עדיין) זאת צריכה להיות הדבקה ממש מדויקת כי אם לא אז יהיו שמיניות בשפיץ כשהוא יסתוב התמונות ידברו יכול להיות שאני יחתוך את המסגרת של המאורר אני לא בטוח עדיין בשביל שהוא יסתובב ממש בתוך העיגול השחור את הקונוסית אני יעשה שממש רק השפיץ שלהם יבלוט החוצה שני המאוררים באותה מידה... וככה זה נראה בסוף כמעט סיימתי עם הפאנל הקדמי סוף סוף רק כמה שיפצורים אחרונים.... את הפרספקס השחור אני לא בטוח אם אני יסים פנימי או חיצוני כי אם הוא חיצוני יש מדרגה קטנה בינו לבין הירוק אז אינני בטוח... בכל מקרה מה שתראו בזמן הקרוב פה זה... התקנה סופית של המאוררים התקנת הפרספקס לדלתות + תאורה אטומה התקנת הלחצנים להדלקה וריסט אני לא בטוח עדיין איפה הם ימוקמו וצריך לראות מה נעשה עם המנורות צביעה חיצונית בשחור צביעה פנימים בירוק פתיחת מאורר בגג ונראה לאיפה נרוץ או נתקדם....
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים ואוופשוט אין מילים חיתוך של אומן!שאלה לי אליךאחרי שחתכת את התילתן עם מה שייפת? את התילתן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.