עבור לתוכן

בהמשך לביקורת על E4300. שאלה?

Featured Replies

פורסם

אני לא גיימר רק משתמש בפוטושופ לעבודות כבדות.

ורציתי לדעת מה ישיג תוצאה טובה יותר בעבודה שוטפת בפוטושופ?

E6600 מומהר ל3.6 (FSB 400 מכפלה 9)

או E4300 מומהר לבאס 400 שזה אותו תדר מעבד, אבל פחות זכרון מטמון.

(לוח AB9 PRO או DS3)

הבנתי גם מהביקורת שזה OC די רצחני להגיע עם E4300 לאיזור ה3.6

ואם אני לא טועה הE6600 מגיע לשם יותר בנוחות לא?

ושוב תודה לעונים.

פורסם

כאשר המעבדים הללו יהיו באותו התדר יהיה יתרון קטן ל-6600 כתוצאה מה-FSB הגבוה יותר וכתוצאה מהקאש.

ידוע לי שהיתרון מהקאש בלבד לאותה מהירות שעון הוא 3.5% בממוצע.

לפי מה שהבנתי להגיע עם ה-4300 לתדר כזה יהיה ממש לא קל. לכן תעשה את החישוב שלך.

בכל מקרה,נדמה לי שלפוטושופ חשוב זיכרון רב ככל האפשר ולא מעבד חזק ככל האפשר,לכן אני חושב שגם במצב סטוק ה-4300 יספיק לך,או לכל היותר מומהר לתדר של 2.4GHZ

פורסם

^

הכל נכון,

וכן אוברקלוק עם E4300 ניהיה קשה מעל 3GHZ לעומט המעבדים האחרים בסדרה

פורסם

רק תיקח בחשבון שOC גבוה הוא לא מובטח - תמיד יכול להיות שתיפול על יחידה שמגיעה "רק" ל3 ג'יגה אולי אפילו פחות. בE6600 הסיכוי לזה יותר קטן.

פורסם

מומלץ לבדוק את שבוע הייצור של המעבד(אם זה E4300). דווקא שבועות ייצור מוקדמים(30 ומשהו) נחשבים לרוב לטובים יותר. שבועות 34-35 בעיקר טובים לאוברקלוק.

אכן לאחר 3 ג'יגה עניין האוברקלוק נהיה קשה יותר עם מעבדי הE4300. אבל לדעתי, אם הרכישה תהיה נכונה(לוח מתאים+מעבד משבוע ייצור טוב ולמעשה גם אם לא), אני חושב ש3.3-3.5 ג'יגה הם אפשריים בהחלט. יש לא מעט מעבדי E6600 שלא יעשו 3.5 ג'יגה בטמפ' סבירה גם עם קירור אוויר מצויין. בהתחשב בכך, אני חושב שה-E4300 הוא עסקה מעולה בחצי מחיר, גם אם לוקחים בחשבון שהאוברקלוק הסופי יהיה קטן ב200-300 מגה הרץ(וגם זה בכלל לא בטוח כפי שניתן לראות מהביקורת).

פורסם

איך ניתן לבדוק את שבוע הייצור לפני הקניה? או שמה רק אחריה?

(לפי מה שאני יודע זה רשום על הליבה עצמה)

פורסם

e430001qk9.jpg

היכן שרשום FPO/BATCH - זה קוד המעבד. ניתן להריץ את כל הקוד בגוגל ולמצוא עליו מידע. שבוע הייצור במקרה זה הוא 34. הפורמט הוא תמיד זהה ולכן שבוע הייצור תמיד יירשם כמו במקרה זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים