פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מישהו יודע מה קורה עם הגירסה ה ELITE? מתי היא צפויה להגיע לארץ ומה העלות שלה בערך?
פורסם 2007 במאי 118 שנים כרגע אין אף 360 רישמית בארץ ולמרות ההבטחות לא ניראה לי שיהיה רישמית בקרוב או ביכלל מה שיש זה יבוא אפור ככה שהמחירים טלוים בחנויות בעניין העלית זה דגם שדומה מאוד לפרימיום רק בצבע שחור במקום לבן ואם 120 גיגה וHDMI יתר הדברים אותו דבר חוץ משינוים לא מורגשים המעבד בניגוד לשמועות לא הוקטן והמעבד הממוזער צפוי רק בחורף הבא בנוגע למחיר בארצות הברית המחיר הרישמי הוא 480$ אם אני זוכר נכון והפרימיום 400$
פורסם 2007 במאי 318 שנים זה אותה חומרה בדיוק אם כמה תוספות ושינוים קטנים ויצא לי ליקרוא כתבה על עלית אחד שמת אבל אני מעריך שהיום הבעיה פחות חמורה מההשקה בכל מיקרה אומרים שחומרה קרירה יותר תגיע בחורף ככה שאם יש לך סבלנות מומלץ לחכות לחורף שהמעבד המוקטן יצא
פורסם 2007 במאי 618 שנים ראיתי אתמול כתבה ב G4 והם אמרו שהעלית גם מעט שקט יותר וגם מעט קריר יותר... למרות שזו אמורה להיות אותה חומרה...אז...
פורסם 2007 במאי 618 שנים אם כל הכבוד לG4 ולכוסית שם מביקורות אחרות היתחממות אותו דבר והכונן רועש רק שזה רעש אחר כניראה רק בחורף תיצא החומרה החדשה דרך אגב העלית עולה 80$ יותר מהפרימיום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.