פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר מצאתי הפניה לשינוי XORG.CONF שיניתי מה שכתבו (אני חושב) וזה לא עזר. כ"כ נראה לי שעומק הצבעים שלי הוא רק 24 BIT ולא32 BIT
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים אין כזה דבר באמת 32bit color אבל אני לא אחפור על זה עכשיו.הפעלת מחדש את X?
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר כן. אם זה באמת הפתרון אולי תוכל לכתוב לי אותו בפירוט יכול להיות שלא הבנתי נכון את התהליך.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר הצלחתי לבסוף ללא שינוי בגוף הקובץ אבל עכשיו פתאום אלט+שיפט לא מחליף לי שפה - איך אני מסדר זאת?כ"כ איך אני משייך סוגי קבצים לתוכנות? אני רוצה שהסיומת PY תשוייך לPYTHON איך עושים זאת?בנוסף מה מקביל לTASK MANAGER בלינוקס?
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים משייכים קבצים בדיוק כמו בוינדוס, נכנסים למאיפייני הקובץ.המקביל ל TASK MANAGER הוא: GNOME SYSTEM MONITOR.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר תודה. אגב בWINDOWS הייתי משנה דרך פתיחה באמצעות וסימון V לכן לא מצאתי את זה כאן.יש צירוף מקשים שמקביל לCTRL+ALT+DEL בWINDOWS?כ"כ אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין פריסת המקלדת - אני רוצה שALT+SHIFT יחליף בין השפות ובלחיצה עלCAPS LOCK השפה תעבור בכ"מ לאותיות אנגליות גדולות (כמו בWINDOWS) כרגע אני מעביר שפות ידנית בהעדפותמקלדת וזה עולה על כל העצבים.עריכה: הגדרתי לו לפתוח את הקבצים דרך PYTHON וזה לא עוזר - כשאני מפעיל אותו הוא שואל אותי האם להריץ אותו רגיל\מסוףוכו' ולא משנה מה אני בוחר זה עדיין לא עושה כלום למרותצ שאם אני משתמש בפתיחה במצעות זה כן עובד.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר ושוב, שתי השפות נמצאות לי בפריסה פשוט ALT+SHIFT לא מחליף לי בינהן ואני לא רואה שום אפשראת לקנפג זאת.
פורסם 2007 במאי 118 שנים ושוב system >> preferences >> keyboard >>layout options יש שם 3 טאבים, לך לטאב שני ושם תשנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.