פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הזמנתי 8600GTS של GIGABYTE והביאו בטעות של EVGA...איזה חברה עדיפה? ביצועים/קירור/אמינות/באנדל...תודה רבה
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים בטח eVGA...אחריות לכל החיים, אמינות ומחיר סביר..מבחינת קירור הם לא מחדשים בד"כ אלא אם כן הם מציינים (הACS למשל) ורוב הכרטיסים שלהם באים באוברקלוק מהמפעל.הבאנדל סבבה, אין משחקים לרוב אבל יש תוכנות וציוד מינימלי.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר בקשר לאוברקלוק - לפי האתר ל 8600GTS יש 2 דגמים אחד רגיל ואחד אוברקלוק, אז נראה לי שיביאו לי את הרגיל...יש סיבה שאין את הכרטיס הזה לאף חנות בארץ? (לי הזמינו מחול עוד לפני ההשקה)
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים בתור אחד שמשתמש בGigabyte Nvidia Geforce 6600GT.. לכרטיס מסך שלהם יהיה קשה לי לחזור.. הכרטיס מסך הזה מתחמם אחושילי.. לא יורד מ70.. אני קונה מארז חדש אורוורה 570 אז הואאני מקווה יוריד את הטמפרטורות האלה.. אם לא אז אני כנראה כבר יקנה כ.מסך חדש כי ממילא הוא כבר עבר את תקופתו.. אם לא אז אני ישים עליו איוורור של ARcitic Colling או משהו ויהיה יותר טוב .
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים 8600GTS לא משנה החברה הוא כרטיס לא משתלם.7900GS, X1950PRO, X1900GT יהיו עדיפים.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים Gigabyte מעוללים כל כרטיס מסך שהם מוכרים, קופסא יפה, באנדל עשיר, איכות הכרטיס וכו'... ומובן זה יותר ייקר.eVGA היא חברה ההפך מ-Gigabyte בעיקר בבאנדל אבל היא יותר זולה.כעיקרון הייתי הולך על eVGA אם לא אכפת לך מהשאר ואכפת לך רק מהכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.