עבור לתוכן

משפחות כרטיסי מסך - נא עשו לי סדר...

Featured Replies

פורסם

לא כלכך ברור לי איך אני יכול משם הכרטיס לדעת מה יותר טוב? למשל באןוידיה ברור לי ש למשל 6800 יותר חזק מ6600 אבל מה למשל אומרות שתי האותיות שלאחר המספר (GS,GT, PRO וכו')? איך לעזעזל הולכות המשפחות בATI? האם 9XXX למשל יותר ישן מ X1300? יש מקרא איפשהוא?

פורסם

אצל Nvidia, הכי חזק זה Ultra, אחר כך GTX, אחר כך GTS, אחר כך GT, אחר כך GS, אחר כך רגיל או NU, ויש גרסאות מוחלשות שהן SE ו- LE.

אצל ATI, הכי חזק זה XTX, אחר כך XT, אחר כך Pro, אחר כך GTO או GT, אחר כך רגיל, ויש גרסאות מוחלשות שהן SE בדרך כלל.

אצל Nvidia המספור של הסדרות לא מסובך.

אצל ATI, עכשיו יצאו ה X2xxx, לפני זה היה ה X1xxx, לפני זה ה Xxxx, ולפני זה ה 9xxx, ולפני זה ה 8xxx וה 7xxx.

פורסם

GS הוא הכי חלש, אחריו GT אחריוGTS אחריו GTX ואחרון הוא האולטרה.

אצל ATI: הכי חלש GT אחריו הPRO אחריו הXT והכי חזק הXTX.

9000 הוא יותר ישן מהX1XXX.

פורסם

אצל Nvidia, הכי חזק זה Ultra, אחר כך GTX, אחר כך GTS, אחר כך GT, אחר כך GS, אחר כך רגיל או NU, ויש גרסאות מוחלשות שהן SE ו- LE.

אצל ATI, הכי חזק זה XTX, אחר כך XT, אחר כך Pro, אחר כך GTO או GT, אחר כך רגיל, ויש גרסאות מוחלשות שהן SE בדרך כלל.

אצל Nvidia המספור של הסדרות לא מסובך.

אצל ATI, עכשיו יצאו ה X2xxx, לפני זה היה ה X1xxx, לפני זה ה Xxxx, ולפני זה ה 9xxx, ולפני זה ה 8xxx וה 7xxx.

שכחת לציין ULTRA.

אגב - כמובן שזה בקשר לתגיות בכרטיס עצמו, למשל, כרטיס 7300GT יותר חלש מ-7600GS, למרות שה-GT הינו תגית יותר חזקה מה-GS.

פורסם

כן תיקנתי כבר ;)

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

אחלה, תודה

רק עוד כמה שאלות קטנות, מה היחס בין המשפחות של ATI לNVIDIA? מה חופף למה?

האם בתוך כל סדרה למשל 6XXX של NVIDIA תמיד הכרטיס עם המספר הגדול יותר יהיה יותר טוב? למשל האם גירסה מוחלשת SE של 6600 יותר טובה מגרסת GT של 6200?

פורסם

כל כרטיס זה משהו אחר...

http://www23.tomshardware.com/graphics.html

כאן יש לך השוואה של הרבה כרטיסי מסך. יכול להיות שזה יעשה לך קצת סדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים