עבור לתוכן

שאלות לגבי ICQ 6

Featured Replies

פורסם

1. משום מה מדי פעם מופיע לי ש X HAS ADD YOU TO HIS CONTACT LIST ואז מופיע איזה חלון שבו אני יכול לראות את הפרטים שלו, לעשות BLOCK או להוסיף לCONTACT LIST שלי.

בשאלה היא, למה זה כזה מסובך, טאיפה אני קובע שלא כל אחד יוכל להוסיף אותי לרשימה שלו, אלא רק ב AUTHORIZATION שלי . . . כמו בגירסאות קודמות ?

2.ב STATUS יש ONLINE AWAY NA OCCUPIED וכו' . . . ולמטה יש ICQ STANDART ו INVOSOBOLE, עכשיו , נראה שאפשר להפעיך את כל המצבים שמקודם גם ב STANDART וגם ב INVISIBLE.

שאלה: מה ההבדל בין STANDART ל INVISIBLE, ומי מהם זה ה INVISIBLE של ICQ 5.1 ?!

פורסם

2. STANDART זה מצב רגיל ו INVISIBLE זה מצב שלא רואים אותך מי שהגדרת.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר?! אני יודע את זה, אבל יש STANDART ו INVISIBLE לכל אחת מהאפשרויות האחרות. עד היום היה INVISIBLE אחד, או שאר המצבים OCCUPIED NA ONLINE וכו' . . .

עכשיו אפשר לשים NA INVISIBLE OCCUPIED INVISIBLE ONLINE INVISIBLE וגם NA STANDART NA ONLINE ו NA OCCUPIED. מה הם עשו בגרסה הזאת לעזאזל?

פורסם

סליחה שאני לא קשור אבל 6 ICQ יצא בעברית?

פורסם

סליחה שאני לא קשור אבל 6 ICQ יצא בעברית?

לא

פורסם

אוקייי תודה!

פורסם

מה אתה אומר?! אני יודע את זה, אבל יש STANDART ו INVISIBLE לכל אחת מהאפשרויות האחרות. עד היום היה INVISIBLE אחד, או שאר המצבים OCCUPIED NA ONLINE וכו' . . .

עכשיו אפשר לשים NA INVISIBLE OCCUPIED INVISIBLE ONLINE INVISIBLE וגם NA STANDART NA ONLINE ו NA OCCUPIED. מה הם עשו בגרסה הזאת לעזאזל?

יכול להיות שהכוונה היא למצב שבו אתה נראה לאלה שהגדרת שבכל זאת יראו אותך במצב INVISABLE.

פורסם

יכול להיות שזה OCCUPIED\NA\... לכל אלא שלא הגדרת להם INVISIBLE אבל באותו זמן אתה INVISIBLE לאלה שהגדרת INVISIBLE.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הסברתם מדוע יש מצב STANDART ומצב INVISIBLE לכל איד מהמצבים האחרים כמו NA OCCUPIED ONLINE לדוגמה . . . ?!

ו . .. עדיין לא אמרתם איך עובדת שיטת ה AUTHORIZATION החדשה.

מישהו יעזור אולי?

פורסם

קיצור אם זה INVISIBLE זה תמיד יהיה בלתי נראה..לא משנה על איזה מצב אתה..

ואם זה על STANDART כולם יראו אותך..

זה רק טיפה מקל עליך שכשאתה משנה בחזרה ל STANDART אז זה ישאר לך למשל על online או away שהיית בו לפני כן..זה הכל..

פורסם
  • מחבר

או, הנה בחור שמבין. תודה.

ועכשיו עדיין לא הבנתי את הסיפור עם ה AUTHORIZATION החדשה הזה.

מדי פעם מופיע לי X HAS ADDED YOU TO HIS CONTACT LIST מבלי שאני יודע בכלל מי זה, ואז יש לי תיבה קופצת כזאת שאומרת אם אני רוצה לעשות BLOCK או ADD TO MY CONTACT LIST ועוד איזה אפשרות ששכחתי. אז מה, בגרסה הזאת כבר אפשר להוסיף אנשים חופשי, או שזה מוסיף ורק אז שולח שאילתה של AUTHORIZATION? משהו מוזר פה . . .

פורסם

אם אתה מסומן בתור אחד שצריך לתת אישור לפני שמוסיפים לרשימה אז זה לא מוסיף אותו עד שהוא מאשר והוא נשמא ברשימה אבל בתור אחד ש"שלא ברשימה"

ואז פשוט זה שואל אותתך אם לאשר אותו ואחרי זה אתה יכול להוסיף אותו לרשימה חוץ מזה שנתת לו אישור.

אם אתה מסומן בתור אחד שלא צריך לאשר אלא אנשים יכולים להוסיף אותך באופן חופשי לרשימה שלהם אז ככה זה יהיה וזה בטח רק ישאל אותך אם אתה רוצה להוסיף אוו לרשימה שלך גם.

בקיצור לא נראה לי ששום דבר השתנה בגרסה הזאת מהגרסה הקודמת (5.1) לגבי השיטה של הAUTHORIZATION שאתה מדבר עליה.

פורסם
  • מחבר

1. בגרסה הקודמת אף אחד לא יכל להוסיף אותך ומייד הברגע של ניסנון כזה היית מקבל USER X HAS REQUESTED YOUR AUTHORIZATION ואז היית אומר אם כן או לא לתת לא אישור.

2.זהו, ששלא כמו ב ICQ 5.1 אין פה בכלל באפשרויות את USERS MUST ASK MY AUTHORIZATION BEFORE ADDING ME TO THEIR CONTACT LISTS או ALWAYS GRANT MY AUTHORIZATION SO USERS CAN ADD ME AUTOMATICALLY או משהו בניסוח כזה . . .

פורסם

1התכוונתי שהיית מצורף לרשימה אבל לא היית מאושר עדיין זאת אומרת היו רואים אותך בצבע אפור של הפרח במקום ירוק או מה שלא יהיה..

2 לא בדקתי את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים