עבור לתוכן

אוזניות כפתור בסביבות ה-300 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות וטובות בטווח של ה-300 שקלים.

האוזניות מיועדות לנגן X5L.

חשבתי על 1 מ-2 הדגמים הבאים:

CX300

JBL Reference 220

מה אתם אומרים?

פורסם

לי יש את הCX300 ואני מרוצה מהם עד הגג,יש להם באסים מדויקים,איכות קול שאני ממש מרוצה ממנה והם נוחות,הפאק היחידי שהם כמו כל אוזניות הIN EAR שיש מיקרופוניות בזמן אכילה וריצה שמיעת קולות פנימיים בגלל הואקום שהם יוצרות אבל אני לא רץ איתם ולא אוכל 24 שעות ביממה,רוב השימוש שלי איתם זה באוטובוס שממש טוב להיות איתם כי הם מבודדים רעשים,מה שטוב בהם שהם לא מקרטעים ומגיבים טוב לכל הצלילים ,לך על הCX300 לא תתחרט

פורסם

יש לי את EP 635 שהם כמו CX300.אוזניה מומלצת בחום.מה שאמר קודמי בהחלט נכון ואם זה לא יפריעה לך אז תתחדש.הJBL לא שוות את המחיר.

פורסם

ואני אומר שאם אתה רוצה איכות תוותר על אוזניות כפתור :P

פורסם

במחיר הזה, אוזניות כפתור, הייתי הולך על ה-CX300 כמו שהמליצו לפני. יש לי אותם בסביבות שנה, ואני ממש מרוצה מהם (אותו הנגן גם, רק בלי ה-L).

אתה יכול להשיג אותם מ-DJshp ב-200 שקלים אם אתה משלם במזומן (לפחות כך היה המחיר לפני חודש, אחרי שקניתי את האוזניות בפעם השנייה. הזוג הראשון נגנב :()

פורסם

ה-220 מעולות!!! מומלץ בחום, הרבה יותר טובוב מה-CX300.

פורסם

מי מבטיח לך שהם לא מזויפות?

בשביל ה50 שקל האלה הייתי קונה מחנות מוכרת שבטוח מוכרים מקוריות.

פורסם

הייתי אומר שכמעט בטוח שהן מזויפות.עלו לפני שבוע 120 שם.זה מחיר לא הגיוני כאשר ידוע שיש אינסוף זיופים לאוזניה הזאת.

פורסם

אז מקסימום אם הן אכן מזוייפות , שלח להם אימייל עם ההוכחה ותבקש שיחזירו לך את הכסף .

פורסם

הם גם ממש רצים להחזיר לך את הכסף...

ממליץ על הCX-300 יש לי אותם ונהנה מכל רגע..

פורסם

רגע ומאיפה אתה יודע שהם מזוייפים ?

(ו-2 . על חוק הגנת היצרן או משהו כזה שמעת ? אם אתה קונה מוצר מזוייף אתה זכאי לקבל החזר מלא)

פורסם

לא חסר חנויות בארץ שעוקפות את החוק הזה...

פורסם

כמה צעקות ואיומים תמיד עוזרים .

פורסם

גם נכון

אבל לא תמיד זה אפשרי.

חוץ מזה לסוע אליהם ולהתחיל לריב איתם בשביל 50 שקל לא ניראה לי שווה [50 שקל כי זה ההפרש בין כניראה מזויפות למקוריות 100%]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים