פורסם 2007 באפריל 2818 שנים הICQ החדש נכבה אחרי כמה זמן עם הודעת שגיאה של שלח אל תשלח... הוא גם נכבה אם שולחים כמה הודעות בבת אחת... ולמה אחרי כמה פעמים שאני מתנקת ומתחבר הוא רושם לי 30 דקות עד שאני יוכל להתחבר פעם הבאה?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים זה תוכנה חדשה, בטח זה איזה באג, יש לך אולי איזה התנגשות עם אנטי וירוס / חומת אש ?לגבי הדבר השני, זה הגנה מפני הצפות של ניסיונות חיבור.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים גם לי ICQ 6 עשה בעיות.אצלי הוא היה אוכל את כל המעבד ותוקע את המחשב. (50% CPU).זרקתי אותו מכל המדרגות.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר אם אני לוחץ על שלח דוח שגיאות אז הוא מקשר אותי לדף הזה: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/234/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=539e35d4-4d43-4f45-aab0-a5aa1a8ddfd0Problem caused by A Filter (IVIVIDEO.AX)This problem was caused by A Filter (IVIVIDEO.AX). This program was created by InterVideo, Inc.. InterVideo, Inc. does not currently have a solution for the problem that you reported.Recommendation--------------------------------------------------------------------------------For support information and product updates, InterVideo, Inc. recommends that you go online to the following website:InterVideo, Inc.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים זה כנראה איזה פילטר של ניגון מולטימדיה, אני לא יודע אם ICQ התקין/משתמש בו, אבל אולי כדאי לנסות למחוק אותו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.