עבור לתוכן

אובונטו 7.04 יש דפדפן Firefox 2

Featured Replies

פורסם

תעשה חיפוש במנהל החבילות שהוזכר כאן על TOTEM ותסיר את TOTEM MOZILLA. לי זה עזר בWALLA

פורסם
  • מחבר

אני היסרתי TOTEM Mozilla ועשיתי בדיקה באתר walla וידאו. אבל רואים בתוך חלון הסרט כאילו מתקשר לשרת לכתובת IP.

וזה יורד קובץ סרטון דקה אחת ורואים סרט לאט. לפעמיים יש בסרט חתוכים קטעים. פשוט הסרט לא יורד מלא וחלק.

יש לי אינטרנט במהירות adsl. על פנים התוכנה סרטון.

איך כמו בחלונות XP יש ברירה מחדל זה מדייה פלייר טובה מאוד, ורואים סרטון מעולה.

ואילו מערכת הפעלה ubuntu לא קייימת כמו בחלונות XP. אין לו ברירה מחדל. אין אפילו מדייה פלייר טובה משהו אחר.

אני מנסה לחפש בגוגל באתרים משהו מתאים נגן וידאו שיהיה שידורים טובים וחלקים. לא כמו שנתת לי הוראה להסיר במנהל חבילות להסיר שם.

זה לא טוב. אני צריך תמיכה שיהיה לי מדייה פלייר.

אגב: נתנו לי בפורום תשובות חלק טוב וחלק לא עבד. החלק טוב שזה שנתת לי להסיר במנהל חבילות כמעט יצאנ טוב אבל הסרט רואים חתוך.

אתם מבינים?

לא יאמן איך אני ניכנס למבוך הזה 0פקודות שונים מאוד.

וחוץ מזה מנהל פורום יש לו נסיון טוב במערכות לינוקס ubuntu. איפה מנהל פורום לא נותן לי תשובה נכונה ומדוייקת. ואז סוף סיפור.

למה להמשיך לישאול ולחפש בפורום על הבעיות שיש ב- ubuntu.

אני רוצה תשובה מדוייקת על הבעיה מדייה פלייר שיהיה כמו בחלונות XP.

אני עייף לחפש באינטרנט תמיכה מדייה פלייר טובה מאוד.

אני זקוק לעזרה

מה אני עוד צריך לעשות כדי שיגמר לי סיפור הזה בלגל?

מיואש

מיכאל

פורסם
  • מחבר

מנהל פורום, מה קורה יש תשובה לפיתרון שלי. מהי התשובה שיש פיתרון?

משתמשי פורום, מישהו יודע איך אני רוצה לראות אתרים ישראלים וידאו סרטים או שידורי חיי?

אגב:

בדקתי באתר תפוז. יש להם תמיכה וידאו ב-ubuntu+firefox 2. ורואים שידורים בלוג TV או וידאו.

ולמה אין באתר ynet או וואלה או נענע לא רואים וידאו.

מה קורה כאן. משהו מוזר באתרים אלה.

מיכאל

פורסם

אולי כי תפוז משתמש בנגן flash ו ynet/walla משתמשים בנגן media player שבגדול במקורו מפותח לחלונות בלבד ?

בגדול אפשר לראות בהרבה טוקבאקים באתר של ynet תלונות על זה שאי אפשר / קשה לנגן את הסרטים שלהם לא בחלונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים