עבור לתוכן

דרישות מערכת ל3d studio max

Featured Replies

פורסם

גם עם המעבד הכי מהיר הכרטיס לא יוציא אף פעם 25 מיליון משולשים, אולי במצב של wireframe ששם ה Fillrate ובכל חישובי צבע לא מבוצעים כמעט.

אמירם - אני חושב שקצת איבדת אותי פה , לא זאת היתה הנקודה שלי (למרות שאמרת משהו שכבר ידוע ודיי ברור לי) - אלא להשוות את הקצב התאורטי ל 3000 - 5000 (יעני הבדל עצום בעברית) , לכן אי אפשר להשוות מה שהיוא יודע על כרטיסי מסך בכל הקשור למשחקים (X חזק מ Y) לכ.מסך בכל הקשור ל 3DS MAX, זו היתה זריקה באוויר יותר מאשר מידע מבוסס (ההמלצה על לפחות GF2) ואני בטוח שאתה מסכים איתי בזה.

כן, מסכים.

כל המלצה היא באוויר כל עוד לא הוגדרו הדרישות, ונכון לעכשיו לא הוגדרו הדרישות.

אי לכך לא ניתן בכלל להמליץ על מערכת, רק לתת את התשובה שכבר נרשמה פה מספר פעמים, והיא ש 3DS MAX תעבוד על הלפטופ הנ"ל.

כדאי שיביאו מצלמה לפה, אני לא מאמין שאנחנו מסכימים על משהו.

פורסם

ע'רונית הגבול הוא מחשב על.

אם אתה רוצה לבנות סצינות מפורטות (כמו בסרט של resident evil לדוגמה) אתה תאלץ לרכוש מערכת של סיליקום גרפיקס...

אבל מכיוון שאני מאמין שאתה מתחיל בתחום ורוצה רק ליצור סצינות פשוטות לסטילס- אז אתה צריך מעבד סביר (2000MHZ) הרבה זיכרון (512 זה המינימום שבמינימום... אבל בד"כ מספיק למתחילים) . וכרטיס מסך סביר - אין צורך בכרטיס שהוא שיא הטכנולוגיה שכן בסך הכל המערכת משתמשת בצורה די מינימלית בכל הפיצ'רים של הכרטיס.

בנוגע לכיצד ללמוד 3DMAX... כדי ללמוד את התוכנה עצמה ממולץ להתחיל עם ספר כלשהוא (יש גם ספר או שניים בעברית) ולהמשיך משם לבד באמצעות tutorials. בסך הכל מדובר בהרבה תרגול והרבה "עבודה שחורה".

הקורסים לטעמי פחות מומלצים בגלל מחירם הגבוהה.

פורסם

כדאי שיביאו מצלמה לפה, אני לא מאמין שאנחנו מסכימים על משהו.

;), הההא... אתה אומר שזאת נקודת דרך היסטורית בפורומים - הא ? :D

כן , יפה שאנחנו מסכימים על משהו (רק עכשיו חסר ששנינו טעינו בגדול ;D ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים