עבור לתוכן

האם נשארה ספקית צדיקה?

Featured Replies

פורסם

ובמילים אחרות בזק בינלאומי + תשתית כבלים = האפשרות הטובה ביותר.

תמיד מוריד לי על המקסימום ולפעמים קצת יותר, לא מתנתק אף פעם, פינגים נמוכים.. שירות לקוחות סביר

לא צריך יותר מזה

• תגובות 67
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

היו מס' כתבות על כך שקווי זהב עומדים להתמזג עם אינטרנט זהב. מישהו יודע האם זה מתבצע בפועל?

דרך אגב אני כרגע עם כבלים ו-012 ועד עכשיו לא היו לי תלונות אבל לאחרונה נדמה שהאינטרנט קצת איטי ויש לי הרגשה שמגבילים לי את תוכנות השיתוף.

פורסם

הייתי לקוח של 012 מ 2001/2002 במהירות של 750 ללא תלונות ב 4.4 שידרגתי ל 3MBPS ואז התחילו הבעיות

מהירות ההורדה ירדה ל 30-40KBPS ממרבית האתרים הייתי איתם כל יום לפחות 5 שעות רצוף בטלפון אחרי שבועיים החלטתי שנמאס ואני רוצה להתנתק אבל בגלל שהתחייבתי לשנה הם לא נתנו(אבל הם לא סיפקו לי את המהירות שהתחייבתי אליה לכן הם חייבים לנתק אותי) אחרי איומים והרבה הרבה וויכוחים איתם הם ניתקו אותי מיד לאחר מכן התחברתי ל 014 ואני מרוצה ללא תלונות.

פורסם

כן...בזק בינלאומיי ...

שירות אחלה .

מחירים לא כל כך סביר אבל אפשר לחיות עם זה ..

עכשיו גם אני עברתיי מ 012 לבזק בינלאוימיי ואין לי שום טענה לגבם ...הכל טוב ומצויין ...אני מבסוט מהם ...6 חודשים עאינטרנט עובד בלי עין הרעה .....

לא כמו ב 012 כל חצי שעה ושעה ניתוק או אפילו כל 10 דקות ...

וגם הם לא מגבלים בתוכנות השיתופ ...אני מוריד ב 200 ו ב 300 לפי הקובצ ...

אז כדאי לעבור לבזק בינלאומיי הכי טובה בעיני ....

עכשיו מי שרוצה להתננתק מ 012 כמו שאני עשיתי יהיה לו קצת קשה ...גם לי הבטיחו וגם לי אמרו שנעשה ככה וככה וזה וזה אני החלטתיי שאני לא רוצה הם אפילו שינו לי את המחירים לאטרקטיבים ואני לא רציתי ...אני רציתי להתנתק ....ולא נתנו ליייי .....אחרייי שבוע התנתקיי מהם ...

פורסם

מהיום הראשון שלי אני בבזק בינלאומי (תשתית של בזק)...

ואין לי שום הגבלה וכו והשירות אחלה..

פורסם

אני פעם הייתי בבזק ובחיים שלי לא נתקלתי בבעיות עם האינטרנט, אולי בעיות טכניות (שאני גרמתי להן ::)) עזרו לי לפתור אותן.

עברתי ל-012 ואני מתחרט על המעשה הזה עד היום. אינטרנט איטי, הרבה בעיות (שלא אני גורם להן) ושירות לקוחות על הפנים.

פורסם

בזק בינלאומי מהירות יציבה. כמעט ללא תקלות.

המחיר שלהם בד"כ יקר .

פורסם

אני עם אינטרנט זהב + כבלים ואני רוצה לעזוב אותם ::)

פורסם

בזק בינלאומי

בלי עין הרע, מוריד על 650~ ללא יוצא מן הכלל.

מעלה על המקסימום גם כן.

שירות פנטסטי, בכל ה3 פעמים שהתקשרתי אליהם(ב4 שנים בערך) עזרו לי לפתור את הבעיה בקלות ובאדיבות ובמהירות.

ובאמת שהבעיות היחידות היו ששכחתי סיסמא וכאלה..

ניתוקים: לעיתים רחוקות מאוד, פעם בשנה אולי. גם המהירות נשארת גבוהה באופן קבוע.

המחיר-הכי טוב שיש לחבילה שלי.

בקיצור, מומלץ.

פורסם

תמיד מוריד לי על המקסימום ולפעמים קצת יותר, לא מתנתק אף פעם, פינגים נמוכים.. שירות לקוחות סביר

לכל החכמים :kopfpatsch: ניתוקים לא :nono: נובעים מהספק אלא אם כן יש תקלה זמנית רצינית.

ניתוקים נובעים מבעית תשתית/ תקלת מחשב/ציוד מקומית

פורסם

לכל החכמים :kopfpatsch: ניתוקים לא :nono: נובעים מהספק אלא אם כן יש תקלה זמנית רצינית.

ניתוקים נובעים מבעית תשתית/ תקלת מחשב/ציוד מקומית

או אם הספק רואה שאתה מוריד יותר מדי ואז הוא זורק אותך לאיזה שעה. :pissed:

פורסם

באמת נטויזן חוסמת פורטים ומגבילה???

פורסם

גם אני ב012 כבר כשנתיים ולא חוויתי בעיות.

יש מבצע חבר מביא חבר. אז אתה אומר את הטלפון שלי ואתה מקבל מתנה.

פורסם

בקשר לחסימת פורטים.

אני מוריד עם uTorrent.

אם אני משתמש בהצפנה וגם בוחר פורט משלי, זה לא עוקף את החסימה של הספקית?

פורסם

מסתבר שלא, עדיין רוב הספקיות יכולות להגביל את התקשורת שלך עם טראקרים מסויימים

הדבר היחיד שהם לא עושות בינתיים זה לחסום את פורט 80

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים