עבור לתוכן

8600GT - למשחקים הוא לא משהו, אבל לתכני HD הוא חזק בהרבה אף מה-8800GTX

Featured Replies

פורסם

למה הכוונה ב HDCP? האם כשאני מוריד סרט מהאינטרנט הוא לא כבר חסר הגנה של HDCP? וככה אין משמעות אם הכרטיס תומך או לא ב- HDCP?

• תגובות 53
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

MARK MY WORDS

אין מצב שה-HDCP יתפוס אלא אם שיתוף קבצים יהפוך להיות חוקי.

הניסיון לאנוס את המשתמשים נכשל פעם אחר פעם וימשיך להיכשל. זוכרים מה זה DVD ZONE? הגנות על DVD? המלחמה בקלטות הוידאו?

אבל בואו נשמור את זה לת'רד אחר.

פורסם

מישהו יכול לרענן לי את הזכרון לגבי מה ההבדל בין המהלך הזה לזה של הPURE VIDEO בקופת ה-6600GT?

גם ל-6600 היה קידוד חומרתי לא?

נ.ב.

GS היו כ"כ קרובים :'(

פורסם

חיבור HDMI מאפשר להעביר וידאו וסאונד ביחד, זה לא אומר שהוא עושה את זה... ה DVI מספיק בשביל הוידאו.

לגבי HDCP מדובר בהגנה שמגיעה עם דיסקים מקוריים של BLU-RAY או HD-DVD, וכדי לצפות בסרט שכזה, צריך מערכת הפעלה תומכת, כונן תומך, כרטיס מסך תומך ומסך תומך ב HDCP כדי לצפות בסרט ברזולוציית HD. כיום כבר ניתן לפרוץ את הגנת ה HDCP ב HD-DVD ויש סרטים פירטים באינטרנט באיכות גבוהה שניתנים להשגה כבר.

לגבי ה PURE VIDEO זה אמור להיות יותר משוכלל (תמיכה בחלק מהפורמטים החדשים של HD), גם לא מדובר בקידוד, מדובר בפענוח. וגם ה PURE VIDEO עלה כסף בנפרד, פה אני לא התעקמתי אם זה חינם או לא.

פורסם

ההבדל היחיד הוא בפיענוח H264. בעוד שבשאר הכרטיסים מבוצעים רק חלק מהשלבים של הפיענוח ע"י הכרטיס והשאר (היותר כבדים) על ידי המעבד, ב8500 וב8600 ( ואם אני לא טועה גם ב 8800 ULTRA שהוכרז אתמול) כל התהליך של פיענוח H264 נעשה בכרטיס, ההבדלים הם מאוד משמעותיים בצריכת המעבד. זה אך ורק רלוונטי אם משתמשים בפורש של NVIDIA שכרגע ניתמך רק בPOWERDVD וWINDVD החדשים שכמובן עולים כסף.

פורסם

גם הפורש של NVIDIA עצמו עולה כסף בנפרד כן ? (וצריך להזכיר שהוא לא תומך בכל הפורמטים של HD).

פורסם

התכוונתי לדריברים עצמם שאחראים על הפעלת ההאצה של הכרטיס לפריסת הסרט.

פורסם

גם הפורש של NVIDIA עצמו עולה כסף בנפרד כן ? (וצריך להזכיר שהוא לא תומך בכל הפורמטים של HD).

עד כמה שאני יודע הוא מובנה (כלול) בתוך הנגנים שהזכרתי , לא צריך לשלם פעמיים אך אתה מוגבל לנגן. והוא מאיץ במלואו רק H264, חלק משאר הפורמטים הוא מאיץ חלקית (כמו שהיה עד עכשיו עם H264 בכרטיסים אחרים), זה לא אומר שלא תוכל לנגן אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים