עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם למעבד c2de6600 בתקציב עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קניתי מעבד 6600 ב-120$

כן זה המחיר ששילמתי-דרך חבר שעובד באינטל

הבעיה שהם לוקחים על משלוח לארץ עוד 250 שקלים בערך-אבל הוא טס לחו"ל ויאסוף את זה משם...

מחיר מדהים...

עכשיו תעזרו לי לבחור לוח אם

השימוש העיקרי-פשוט פשוט,אינטרנט אופיס הורדות , מקסימום קצת ערכית וידאו

לא דרוש OC לא בטיח

התקציב? חשבתי עד סביבות 600 שקלים גג

האם עדיף ללכת על ציפסט 945 עם זכרונות 667 ואז יישאר לי קצת כסף בכיס ואולי אקנה גם כ.מסך 8500GT (בנעה עולה 460)

או ללכת על ציפסט 965 עם זכרונות 800 ואז אהיה חייב לקנות לוח עם כ.מסך OB (אין לי כרגע כ.מסך PCIE בכלל)

עד כמה התוספת של זכרונות 800 משמעותית למשתמש "פשוט" כמוני?

תודה

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום.

פורסם

קודם כל , כל הכבוד על המחיר.

דבר שני , אם לא דרוש OC למשתמש רגיל כמוך לא יהיה שום הבדל בין זכרונות 667 ל 800 , זכרונות 800 מיועדים לOC.

ה 8500GT מאכזב מאוד , לכן הייתי הולך אפילו על 7600GT או משהו באזור , שזה כרטיס מצוין.

אני לא חושב שצריך להסתפק בכרטיס OB.

פורסם

shmatul

אם אתה רוצה לקבל עזרה מהאנשים בפורום אתה צריך לשנות את הכותרת ולכתוב בה את התקציב שלך, ואני הייתי מציע שתכתוב שם גם את סוג המעבד..

איך אתה עושה את זה?

בצד שמאל למעלה יש אפשרות ללחוץ על "עריכה", ואח"כ אתה יכול לשנות את הכותרת, ולמטה ללחוץ SAVE

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי ללכת על לוח אם של ABIT IB9 , אני רואה עכשיו שחוץ מזה זהוא תומך בזכרונות 800 הוא

גם תומך במעבדים מרובעי ליבה (שלוח של ABIT למשל IL-9Pro לא תומך בהם)

אולי לטווח הארוך משתלם להשקעי עוד 130 שקלים....?

מישהו אבל אמר לי שמשום מה הלוח IB9 עשה לו בעיות בחיבור של כונן DVD ל-IDE

אני לא מבין למה אני רואה שיש לו IDE .. כמו כן הוא אמר שבהתקנת XP היה דרוש FLOPPY ל-SATA

כמו שהיה פעם בלוחות-

נשמע לי מוזר.. מישהו יכול להפריך את טענותיו?

פורסם

^

אני יכול לחזק את טענותיו...

פשוט הדריברים של צ'יפ הIDE לא קיימים בווינדוס וצריך להתקין אותם לפני כדי שההתקנה תתבצע כראוי.

אבל זה לא קורה רק בIB9, יש עוד לוחות עם הבעייה הזו, למעשה כל לוח עם צ'יפ JMICRON

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים