פורסם 2007 באפריל 2718 שנים התקנתי את הקודקים הכי חדשים מהאתר של DIVX וזה עדיין מראה את הסרטים בשחור לבן אני משתגע מזה...מישהו יכול לעזור לי בבקשה ??? ???
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים הקודאדקים לא חייבים להיות של DivXhttp://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר זה לא קשור לקודקים הצלחתי לסדר את זה נכנסים ל:כלים>אפשרויות>ביצועים>מתקדם>בהאצת וודיאו מורידים את האופציה הראשונה "השתמש בשכבות על" וזה מסתדר.מנהלים אם אפשר להוסיף לסטיקי כי ראיתי שהרבה נתקלים בבעיה הזאת אחרי פירמוט.תודה על העזרה בכל מקרה לכולם.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הפתרון הנכון הוא מה שאמרתי, לאפס את הגדרות כרטיס המסך (במיוחד את שכבות העל, שם יש את הבעיות לרוב), לא לפתור את הבעיה בדרך עקומה של אי-שימוש בשכבות העל.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר איך אני מאפס את ההגדרות כרטיס מסך?ואיפה זה נמצא בדריבר של הכרטיס מסך?יש לי Nvidiaתודה
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים בהגדרות של הכרטיס (תחת הגדרות מתקדמות בתצוגה):Color correctionDesktopRestore DefaultsOverlayRestore Defaultsאחרי זהVideo Overlay SettingsRestore Settings
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.