פורסם 2007 באפריל 2718 שנים ניסיתי להתקין את ICQ 6, אבל הוא רושם שהוא צריך XP SP2. אז הורדתי את 5.1 והוא רושם שהוא צריך את IE 5.0 ומעלה, התקנתי את ies4linux ועדיין הוא רושם שהוא צריך את IE 5.0 ומעלה...בינתיים זאת הבעיה היחידה שיש לי להתקין תוכנות של וינדוס עם WINE...וגם, איך פותחים קובץ .run? אני לוחץ עליו פעמיים אבל הוא נותן לי שגיאה (תמונה למטה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר איך אני עושה את זה?ד"א ההודעות שהוא מביא בתמונה למטה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים דיברתי על הקובץ RUN תעשה chmod +x fileואז תנסה ./file או משהובקשר לICQ למה לך להתקין ואתו?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר אני ינסה את זה, תודה... בקשר לICQ למה לך להתקין ואתו? בשביל לדבר עם חברים
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים לפי מה שאני הבנתי שאני התקנתי את אובנטו אי אפשר להתקין את ICQ על אובנטו ..אפשר להתקין למשל את giam או איך שלא קוראים לזה ..בטח כבר מותקן לך על האובנטו..תחפש שמה בתוכנות..
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אהה... לא :lol: :lol: לכל אפליקציה שמספקת פונקצינליות מסוימת בחלונות, יש תחליף דומה ברמה זו או אחרת בלינוקס. (פעם הבאה תנסה לפחות לחפש ב synaptic)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.