פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר לא מעולה. כן ראיתי את הדיון שהאדון פתח על זה,חוזר בי על טעותי יש לו "רק" 2X120 והוא עדיין נשאר מומלץ מאוד כשצריכים להכניס בחשבון שזקוקים לעוד מאורר שעולה 35-40 ש"ח דור, אני "האדון"? סך הכל רציתי לברר מה זה אומר שלמארז חסר מאוורר אחד. זה עושה הבדל? אם כן, אז על איזה מאוורר אתה ממליץ מIQPC?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים כעיקרון זה לא משנה.במקרה הספציפי הזה זה דווקא כן כי צריכים לפחות מאורר אחד מקדימה ואחד מאחורה בישביל סירקולציה תקינה,ופה אין לנו מאורר מקדימה
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים כעיקרון זה לא משנה.במקרה הספציפי הזה זה דווקא כן כי צריכים לפחות מאורר אחד מקדימה ואחד מאחורה בישביל סירקולציה תקינה,ופה אין לנו מאורר מקדימהאז אחי אתה יכול להמליץ על מאוורר 120 מ-IQPC?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אם תוכל לקנות בנועה מחשבים יש שם מאורר איכותי שעולה 35 ש"ח אם אני לא טועה,אם לא אז זה יהיה טובhttp://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3035
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר יחד עם המאוורר הזה המארז חוזר לרמה שדיברנו עליה? המאוורר הזה ברמה של השאר, שבאים עם המארז? (שאמורים להיות שקטים מאוד, לפי הביקורות) יש בעוד 15 שקלים מאוורר של אותה חברה, גם 120mm.. מה הבדל? וברגע שאקבל את המארז, בגלל הוספת המאוורר הנוסף אני אצטרך להתעסק עם מהירויות הסיבוב של כל אחד מהם?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים לפי מה שכתוב הוא 19dBAשזה שקט יותר מהמאווררים של המארז שהם 21 נראה ליאבל הבדל כזה לא מורגש, השאלההיא אם הנתון של המאוורר באמת נכון
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אחי הנה מאוורר סוף הדרךhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902והוא יותר זול מההוא בIQPC
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר תודה על הקישור אבל אני מעדיף לקנות הכל דרך IQPC. חוץ מזה, זה מאוורר הרבה יותר טוב ממה שדור הציע? אם כן, יש בiqpc אחד שמשתווה לו? אפשר תשובות לגבי שאר שאלותי? יחד עם המאוורר הזה המארז חוזר לרמה שדיברנו עליה? המאוורר הזה ברמה של השאר, שבאים עם המארז? (שאמורים להיות שקטים מאוד, לפי הביקורות) יש בעוד 15 שקלים מאוורר של אותה חברה, גם 120mm.. מה הבדל? וברגע שאקבל את המארז, בגלל הוספת המאוורר הנוסף אני אצטרך להתעסק עם מהירויות הסיבוב של כל אחד מהם?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים חיפשתי בשבילך מידע הנה בבשוואה ביניהם:מהירות מאוורר- AC: 1500 RPMglacialtech: 950 RPMרעש-AC: 23.5 dbaglacialtech: 19 dbaזרימת אוויר-AC: 56.3 CFM glacialtech: 37CFM
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מן הסתם ה-AC עדיפים.לעוד מידע וכו' תוכל להתייעץ בפורום אוברקלוקינג וקירור
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר המאוורר שהצעת לי מiqpc יהיה מספיק טוב בכל מקרה?שווה לעשות בלגן בשביל הAC?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.