עבור לתוכן

הרגשה שאני מאחורי נתב

Featured Replies

פורסם

אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים(ללא נתב). משתמש בפיירול - ZA Pro. בימים האחרונים התחילה בעייה ב- utorrent בהורדה מ-TL(תכנים חוקיים בלבד),הופיעה הודעה unable to map Upnp port, לא שיניתי שום הגדרות בפירוול או בUTORRENT מאז שזה עבד באופן תקין. יש לציין שמאתרי טורנט חופשיים אין בעיה להוריד. ב-UTORRENT ניתן לבדוק אם פורטים מנותבים(באשף המהירות), להפתעתי גילית שרק פורטים באזור ה-6881 מנותבים והפורט שהשתמשתי עד עכשיו ואלה בסביבת ה-20 אלף אינם מנותבים. כאשר עברתי להשתמש בפורט מנותב הבעיה השתפרה מעט אך עדיין מדי פעם מופיעה הודעת השגיאה, והמהירות די נמוכה (אבל הוא מתחבר למקורות בטורנט בניגוד לקודם). יש לציין שאם מכבים את ה-ZA אין שום שינוי והפיירוול של הXP כבוי.

תודה לעוזרים.

פורסם

יש מצב שאתה מביא מחשב אחר (אולי לפטופ או משהו) ע"מ לבדוק אם הבעיה נעוצה בתשתית או במחשב שלך?

לכאורה, אם הבעיה נעוצה בכבלים זה חמור מאוד מכיוון שהם בעצם ביצעו לכאורה דבר לא חוקי (הדבר שווה להורדת מהירות חד צדדית מצד הכבלים).

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני אוכל להשיג נייד בערב. האם יש בדיקות נוספות שאפשר לעשות כדי לראות איפה הבעיה? אולי תוכנה שבודקת איזה פורטים מועברים למחשב ואילו לא? האם שווה לדבר עם התמיכה הטכנית של הספקית אנטרנט(ברק)?

פורסם

לפני שאתה מדבר עם הספק תבדוק אם מקור הבעיה הוא לא במחשב שלך, כי סתם חבל להתעצבן ואח"כ לגלות שהבעיה היא בעצם במחשב.

תביא נייד ותנסה להתחבר דרכו לפורט שבמחשב שלך היה חסום, תעשה כמה נסיונות כאלו עם פורטים שונים.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. האם יש תוכנה יעודית לבדוק אילו פורטים מועברים למחשב? למה מ-TL יש בעייה להוריד ומ- isohunt לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים