פורסם 2007 באפריל 2718 שנים ניגמר לי היתחייבותמבקש המלצות ל חמש מגה במחיר סביר לא איכפת לי ספק או תשתית.תודה לעוזרים
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים ת'רד מיותר... תתקשר לחברת אינטרנט שלך ותתעניין בחבילות או בחברת אינטרנט אחרת....
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אני ממליץ על בזק בינלאומי(ספק) ובזק(תשתית) אני איתם כבר כמה שנים ומרוצה מאוד..בלי ניתוקים.. בלי חסימת פורטים..וראיתי פה עוד כמה אנשים שהמליצו עליהם..
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר כבר שלושה חודשים אני רודף אחרי החברה שלי בשביל להוריד מחיר,לא עוזר,המתחרה האחר נותן אותו מחיר,כמעט בטוח עובר למתחרה האחר,חברים בבקשה המלצות.[br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 12:38:53ל-eli33אני בבזק בינלאומי(ספק) ובזק(תשתית) כל השנים לא מכיר משהו אחר,מרוצה,רוצה לשמוע דברים אחרים.לא יתכן בעיניי שהמחיר לא ירד בשקל,מה לא מבין בשביל להתחבר לחמש מגה אני צריך להיות עשיר.חברים מבקש המלצות לחיבור אחר תודה.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים למה לעבור אם העבור אם הכל בסדר?אני מבין שאתה רוצה לנסות דברים אחרים אבל אז יכולים להתחיל הבעיות..
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אם החברה שאתה נמצא בה נותנת את אותו המחיר כמו החברות האחרות אז תישאר בחברה שאתה נמצא בה עכשיו ותשנה את החבילה ל 5 מגהתחסוך לעצמך כאבי ראש של: "מה הסיבה להתנתקות?" מצד הספקית שלך
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים בעצם אתה יכול לעשות להם תרגילים ולהגיד להם שאתה רוצה לעזוב בשביל שיתנו לך יותר הנחה..בד"כ עובד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.