פורסם 2007 באפריל 2718 שנים נמעך לי הצג של המינידיסק וגם מתחת לצג. אפשר לסדר דבר כזה או שזה יקר ולא שווה??(יש לי תמונות אבל אני לא יודע איך לעלות אותם :s05:)
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים גם לי הלך המיני דיסקהוא היה של סוני ופניתי לישפאר בשביל לדעת אם הם מטפלים בזההם אמרו לי שהם לא מתעסקים יותר עם מיני דיסקים ולא מחזיקים חלקים שלהםז"ל
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר במידה והתיקון יקר ולא משתלם, מה כדאי לקנות מינידיסק או MP3(לא אצבע)? ולא במחיר יקר כל כך
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מינידיסק זה לא מעפן זה יכול להיות דווקא מאד איכותי, אבל זה בהחלט פאסה ונעלם מהעולם...
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים ברור שMP3 מיני דיסק זה פאסה,וזה דפוק,וזה מעפן :angryfire: יש דברים שסוני דווקא עשתה טוב, ורק אנשים כמוך לא השכילו לקלוט.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מבחינת איכות הוא לא גרוע אבל מבחינת נוחות , פיצ'רים ומהירות הוא בהחלט כבר לא בקו אחד עם שאר האלטרנטיבות הזולות וההרבה יותר טובות וקטנות של היוםמינידיסק נשאר הרחק מאחור בדיוק כמו הווקמאן והדיסקמן בני אותו דור שנכחדו אף הם
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים סבבה, אבל להגיד שהוא לא איכותי ו"מעפן" זה סתם טיפשי... הוא מאד איכותי ויש מספיק מקומות שהוא עדיין בשימוש בגלל יתרונות אלה...
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים if you want I got a Sony NetMD Minidisc MZ-N505 with a back lit 8 characters remote plus charger, 10 mds (some used, they are rewritable) and 10 mds case I don't have a use for anymore. you can have it if you want for 250, send a PM.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.