עבור לתוכן

האם הוכרז דגם חדש של פוג'י?

Featured Replies

פורסם

יש באופק דגם חדש של פוגי, מסדרת 6000 או 9000, שישלב את תכונות שתי המצלמות הללו? המצלמה האולטימטיבית לטעמי (אם נשכח את עניין הגודל) היא ה9100 (תושבת פלאש, EVA, CF, וכו') עם החיישן הנפלא של פוגי שמופיע ב6000, ורציתי לדעת לפני שאני קונה (כן, זה לוקח המון זמן, בעיות עם האוטו שנכנסוות בהוצאות) אם דגם כזה צפוי מתישהו בקרוב כדי שאדע לחכות לו.

עודד.

פורסם

תןדיע גם לי ..:)

לדעתי צפוי לצאת דגם מסדרת 9000 שיתקן את כל זה ..

אבל זה רק השערה ..

פורסם

לדעתי יקרה ההיפך. אני כמעט בטוח שהמחליפה של ה-S9600 תכלול חיישן עם יותר פיקסלים (אני מהמר על 12 מ"פ) ועם ביצועים עוד פחות טובים ב-ISO גבוה.

פורסם

לדעתי יקרה ההיפך. אני כמעט בטוח שהמחליפה של ה-S9600 תכלול חיישן עם יותר פיקסלים (אני מהמר על 12 מ"פ) ועם ביצועים עוד פחות טובים ב-ISO גבוה.

למה שילכו לכיוון הזה ?

10MP זה מעל הראש!

אפילו לפוסטרים ....

למה הם לא שמים במצלמות הללו חישן כמו ב SLR , הרי מקום לא חסר, והעדשות הם באותו גודל (קוטר ) אז מה הבעיה? זאת תהיה מצלמה מושלמת .

. ?

פורסם

^^^

אבל עם מייצב?

הם כניראה מבינים שזה מה שמושך את מרבית הלקוחות פיקסלים ומייצב. אחרי הכל איכות תמונה זה לא הכל בחיים וצריך גם להרוויח קצת כסף.

פורסם

האמת צצה לי עוד שאלה בעקבות זה..

האם תמונה שצולמה במצלמה של 6M ומצלמה שצילמה ב10M יראו את אותה התמונה בדיוק על מסך רגיל נניח 1024*768 ,

או שאיך שהוא ה10M תראה תמונה יותר טובה ? (כי לכאורה יש לה יותר פיקסלים ליחידת שטח, ואז אולי התמונה תהיה יותר חדה ברזולוציה הזו, או שהם יראו אותו הדבר ?

פורסם

למה שילכו לכיוון הזה ?

כי זה מה שמוכר.

10MP זה מעל הראש!

ברוב המקרים, 6MP זה מעל הראש.

האם תמונה שצולמה במצלמה של 6M ומצלמה שצילמה ב10M יראו את אותה התמונה בדיוק על מסך רגיל נניח 1024*768 ,

בד"כ לא יהיו הבדלים של ממש ברזולוציה בגודל כזה, אבל אם המקור ב-ISO מאוד גבוה אז אתה עשוי לראות הבדלים לטובת ה-6MP - אפילו לאחר הקטנה לגודל מסך.

או שאיך שהוא ה10M תראה תמונה יותר טובה ? (כי לכאורה יש לה יותר פיקסלים ליחידת שטח, ואז אולי התמונה תהיה יותר חדה ברזולוציה הזו, או שהם יראו אותו הדבר ?

לאחר הקטנה לגודל מסך ה-10MP לא תהיה טובה יותר, בזה אין לי ספק.

פורסם

בעצם סדרה 6000 היא הטובה ביותר כרגע ,

למעט מסך מסתובב שיש לסדרה 9000 ה 6000 עדיפה עליה .

מה ה9000 נותנת שה6000 לא (?

פורסם
  • מחבר

תושבת פלאש חיצונית

EVA איכותי מאוד

כרטיסי CF זולים יותר

ועוד כמה דברים ששכחתי. תריץ חיפוש, יש המון השוואות מקיפות בין השניים.

פורסם

בעצם סדרה 6000 היא הטובה ביותר כרגע ,

לא בעיני. אם הייתי עומד לפני קנייה של מצלמת אולטרה-זום הייתי בוחר ב-S9600. איכות תמונה ב-ISO גבוה זה דבר חשוב, אבל זה לא הכל.

פורסם

לא בעיני. אם הייתי עומד לפני קנייה של מצלמת אולטרה-זום הייתי בוחר ב-S9600. איכות תמונה ב-ISO גבוה זה דבר חשוב, אבל זה לא הכל.

אז איזה עוד הבדלים יש

באתר של FUJI לא כתוב הרבה .

מה ההבדלים המרכזיים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים