פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר ככה אומרים שמחר החסינות תוסר ויהיו סקירות מלאות וב 14 או 15 מאי יצאו הכרטיסים לשוק למכירה הרי איך תמכור כרטיס ישר שאף אחד לא יודע מה הביצועים שלו ?
פורסם 2007 במאי 118 שנים אני יודע את זה פשוט לא ידעתי מתי הוא עומד לצאת לשוק נ.ב יצא 8800 אולטרה חחחחחחחחחחחחחחחחחח ה r600 נראה לי אוכל אותו בלי מלח
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר עדיין לא ירק ועדיין לא כלוםחכו למחירים בינתיים האולטרה בגלל שאין לו מתחרה הולך לעלות איזה 800$אז XTX אולי עוד יפתיע מעבר לזה זה ממש לא מענייןכי אני מחפש כרטיס ביניים כזה כמו X1950 PRO שיעשה לי תחיים יפים ויריץ תמשחקים כמו שצריךנראה לי בסוף אני אקנה שנה הבאה בקצב הזה של ATIובקצב של כרטיסי VIVO בשוק שממש נטשו אותו כמעטכנראה שעל VIVO נצתרך לוותר בסוף :\
פורסם 2007 במאי 118 שנים הוא ניסה לאכול את 8800GTX אבל ירק אותו כי לא הצליח. הנה עוד אחד שמאמין לשקרים שמציפים ברשת
פורסם 2007 במאי 118 שנים הנה עוד אחד שמאמין לשקרים שמציפים ברשת זה מקור אמין מאוד. http://www.dailytech.com/ תן לי לנחש אני צריך להאמין לך....כי אתה לא מפיץ את דבריך דרך הרשת( :) נכון?
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר כל המקורות כרגע לא אמיניםכי תשימו לב מה אתם אומרים מצד אחד"תיקח כרטיס הדור החדש 8*** יהיה לך ביטוח לעתיד שהוא תומך DX10"מצד שני אתם אומרים שהוא עוקף את ATI במבחני ביצועים של DX9אבל רגע האלווווווווהכרטיסים האלה באו להציג ביצועים ב DX10 בעיקרמשחקי הדור הבא הם הסיבה שבנו תכרטיסים האלה אז חמודים שלי עד שלא יצא קריסיס ואנריל החדשויעבירו עליהם מבחני ביצועים בין NVIDIA & ATI אנחנו לא ממש נדע מה באמת אבל באמת כוחו של כל כרטיסלפי איך ש ATI פיתחו תכרטיסים הם יצליחו בגדול במשחקי DX10 ו NVIDIA אולי רק עם הסדרה 9 הבאה שלה תעשה שינויים ....
פורסם 2007 במאי 118 שנים אני יודע את זה פשוט לא ידעתי מתי הוא עומד לצאת לשוק נ.ב יצא 8800 אולטרה חחחחחחחחחחחחחחחחחח ה r600 נראה לי אוכל אותו בלי מלח כן, r600 באמת צריך לאכול עכשיו הרבה. הוא צריך להתחזק...
פורסם 2007 במאי 118 שנים שלא שווה במקרה הזה חחחחחחחחחחחח זה היה מתחתת לחגורה ;D וחוץ מזה הקישור שכתבתה גרוע אבל לא גרוע כמו החשיבה שלך כלפי ה r600
פורסם 2007 במאי 118 שנים כל המקורות כרגע לא אמיניםכי תשימו לב מה אתם אומרים מצד אחד"תיקח כרטיס הדור החדש 8*** יהיה לך ביטוח לעתיד שהוא תומך DX10"מצד שני אתם אומרים שהוא עוקף את ATI במבחני ביצועים של DX9אבל רגע האלווווווווהכרטיסים האלה באו להציג ביצועים ב DX10 בעיקרמשחקי הדור הבא הם הסיבה שבנו תכרטיסים האלה אז חמודים שלי עד שלא יצא קריסיס ואנריל החדשויעבירו עליהם מבחני ביצועים בין NVIDIA & ATI אנחנו לא ממש נדע מה באמת אבל באמת כוחו של כל כרטיסלפי איך ש ATI פיתחו תכרטיסים הם יצליחו בגדול במשחקי DX10 ו NVIDIA אולי רק עם הסדרה 9 הבאה שלה תעשה שינויים ....UE3 = DX9וCrysis זה DX10 בשביל אפקט וחצי שגם ככה כל הכרטיסים של ATI מאז הR300 או לפחות האלה שזה חשוף אצלהם בדרייבר יכולים לעשות.R2VB = Godly
פורסם 2007 במאי 118 שנים חחחחחחחחחחחח זה היה מתחתת לחגורה ;D וחוץ מזה הקישור שכתבתה גרוע אבל לא גרוע כמו החשיבה שלך כלפי ה r600 כשתתחיל לדבר ברור ולא להיות פרנואי תחזור אלינו.
פורסם 2007 במאי 118 שנים זה מקור אמין מאוד. http://www.dailytech.com/ תן לי לנחש אני צריך להאמין לך....כי אתה לא מפיץ את דבריך דרך הרשת( :) נכון? מי נתן את הקישור ?השכן שלך ?? זה מה שקורה כשמפסיקים לקחת את הכדורים בזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.