עבור לתוכן

עומד לפרמט XP על נייד hp pavilion dv6000, איזה דרייברים אני צריך?

Featured Replies

פורסם

הביאו לי מחשב נייד hp pavilion dv6000 לפרמט ולהתקין עליו XP PRO, אבל לא קיבלתי איתו שום דיסקים.

מישהו יכול להגיד לי איזה דרייברים להוריד לכרטיס מסך/קול?

מבחינת כרטיס הרשת/אלחוטי, מדובר בחברת אינטל, אז לא זקוק לו לדרייברים.

אבל התוכנה שמאתרת רשתות אלחוטיות באופן אוטומטי, מאיפה אני מוריד אותה גם?

פורסם

- שייך לפורום מחשבים ניידים.

- לך לאתר של HP תחפש את הדגם שלך, אמור להיות לינקים לכל הדריברים וכל מה שאתה צריך להוריד.

פורסם
  • מחבר

תודה. נכנסתי לאתר של HP, ומצאתי שם המון דרייברים לנייד הספציפי, אבל מה מהם אני אמור להוריד?

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=1842155&jumpid=reg_R1002_USEN

ומשהו נוסף, ניסיתי להתחיל עם ההתקנה של ווינדאוס, מעלה את הדיסק קודם, חלון כחול עולה ובלה בלה בלה, אני מקבל הודעה שלא נמצאו דיסקים קשיחים.

עם המחשב הנייח, אני מסדר את זה דרך לחיצה על F6 בזמן עליית ההתקנה (המסך הכחול הראשוני) והתקנת דרייברים של הדיסק הקשיח עם דיסקט, אותו הדבר עם הנייד? מה הדרייבר שאני צריך? אין לי מושג מה הדיסק הקשיח שבו.

פורסם

אתה אמור להוריד את כולם, אם אתה רוצה שכל ההתקנים יעבדו. יש לך גישה לחלונות הקודם שיש על המחשב ?

פורסם
  • מחבר

כן, פירמוט עוד לא עשיתי. מה אני אמור לעשות איתו?

ממש את כולם להוריד ולהתקין ??? ראיתי שם למשל שני דרייברים של כרטיס קול, אחד כמה MB קטנים, והשני סביב 50MB. יש צורך בשניהם?

פורסם

נראה לי שכן, אם אני זוכר נכון הראשון צריך את השני קודם ? לגבי הראשון לא יודע, תבדוק איזה דריברים זה משתמש, נראה לי מוזר שהדיסק לא מזוהה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים