עבור לתוכן

בעייה בצפייה בסרטים וסדרות

Featured Replies

פורסם

היי...

אני משתמש בתוכנה mv2player לצפייה בסרטים וסדרות ובהלך הצפייה הקול ותמונה יוצאים מסנכרון... אני רואה אותם מדברים והקול בא בדיליי רציתי לדעת אם זו בעיה בתוכנה או משהו אחר. ואם יש תוכנת ניגון סרטים אחרת עליה הייתם ממליצים.

תודה

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זה קורה לך בכל הסרטים והסדרות אז כנראה זו בעית תוכנה

פורסם

אתה יכול לסכרנן בMV2PLAYER את הקול עם התמונה (לשנות את הOFFSET של הקול)

אני אישית עברתי מMV2PLAYER לKMPLAYER שנותן לי את כול האפשרויות המעולות בMV2PLAYER ובנוסף:

- לא צריך קודקים (יש לו מובנים כמו בVLC)

- תמיכה מעולה בכתוביות (כמו הMV2PLAYER)

- מעודכן (הMV2PLAYER כבר לא עודכן כבר במשך שנים....)

- קוד פתוח

- והמון אפשרויות (תמיד כיף לשחק איתם :) )

פורסם

livniy איזה מחשב יש לך?

יכול להיות שאתה רואה סדרות שמקודדות באיכות גבוהה והמחשב שלך לא מספיק חזק כדי להריץ אותם

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים... לז'אקו המחשב שלי יחסית חדש ככה שקשה לי להאמין שזו הבעיה אבל בכל מקרה זה מחשב dual core 2.80ghz 1 giga of ram

אם צריך עוד פרטים אני אשמח להוסיף... שכחתי לציין שכשאני מכבה את התוכנה ומפעיל אותה מהנקודה בה הפסקתי זה חוזר לסנכרון.

שוב תודה

פורסם

ניסית לנגן את הסרטים והתוכניות האלה במדיה פלייר?

פורסם
  • מחבר

לא. כי אני צריך תוכנה שתומכת בכתוביות

פורסם

תנסה רק כדי לראות שאין דיליי בין התמונה לקול

שנדע אם הבעיה בתוכנה או במקודדים

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי... זה לפעמים קורה אחרי חצי שעה של צפייה אז לא תהיה לי תוצאה מיידית... בכל מקרה יש איזו תוכנת ניגון שאתה ממליץ עליה ?

פורסם

אני אישית משתמש ב-BSplayer

bsplayer.org

פורסם
  • מחבר

תודה. אני צריך להוריד קודקים או שזה מובנה בתוכנה ?

פורסם

אתה צריך להוריד אם אין לך בכלל,

אני אישית משתמש ב-DIVX וב-AC3Filter:

www.divx.com לוידאו

ac3filter.net לסאונד AC3

פורסם
  • מחבר

תודה על התוכנה.. אני לא זוכר אם הורדתי למחשב החדש או לא.. אם לא אני צריך להוריד בכל מקרה? גם במידה וזה עובד? ואם יש לך כוח ותוכל לתת לי הסבר קצר על מזה קודקים בעצם אני אודה לך

פורסם
  • מחבר

בגרסה הנקייה שהוספת יש אפשרות לעברית? ואני צריך להוריד מקודדים גם במידה ואני כבר ראיתי סדרות וכו'.? [br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 00:57:38

עוד שאלה... לפני שהספקת להגיד לי על הספייוור בגרסאות החדשות הורדתי... וצדקת.. מחקתי את הספיוור עם הספייבוט למחוק את התוכנה או שזה אמור לפתור את הבעיה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים