פורסם 2003 בינואר 2022 שנים יש לי בעיה עם קאזה שתמיד זה נשאר לי הנ"ל על LOW אפילו שאני מביא לכולם להוריד זה אז פעם לא עלה לי מעל ה-20ועכשיו זה ירד בכלל ל-0 והתוכנה לא מוצאת כלום !אז שמעתי שיש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה כל הזמן על HIGH אז מישהו מכיר אולי את התוכנה הזאת? *אני בטוח שזה יעזור לעוד הרבה אנשים פה
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים י ש את K++, זו קאזה לייט משופרת. בין האפשרויות שלה: * הורדה מיותר מ- 8 מקורות בו זמנית. * שמירה על רמה של 1000. * אפשרות ללחוץ על SEARCH MORE ללא הגבלה ועוד... שכחתי את הלינק :: www.k-lite.tk
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים סליחה שאני נכנס ככה עם שאלה פשוט חבל לפתוח סתם נושא חדש. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין KAZAA v2 הרגיל ל KAZAA light ?ולמה עדיף לעבור ללייט (אם עדיף בכלל)תודה.
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים בקאזה הרגיל יש spyware וב- lite אין ב- lite מוסיפים גם תוכנות להאצה מהירות וכו'
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים מחבר י ש את K++, זו קאזה לייט משופרת. בין האפשרויות שלה: * הורדה מיותר מ- 8 מקורות בו זמנית. * שמירה על רמה של 1000. * אפשרות ללחוץ על SEARCH MORE ללא הגבלה ועוד... שכחתי את הלינק :: www.k-lite.tk בדיוק מה שחיפשתי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.