פורסם 2007 באפריל 2618 שנים ידיעה שפוסמה ב-Ynet, בלינק הבא:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3392233,00.html
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :ylsuper: :jump1: ימות המשיח הגיעו!
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אני רואה שמשתמשי MAC (או לפחות מה שנשאר מהם בארץ, כי אני אישית לעולם לא ראיתי בישראל מחשב מקינטוש לשימוש ביתי) קיבלו אורגזמה מרוב שמחה. מה הם באמת היו כל כך גרועים, ה"ידע" האלה?
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים נגיד שקיימות מספיק תלונות על היחס שלהם וגם במחשבים היקרים יחסית כבר יותר זול לקנות כרטיס טיסה לארה"ב ולקנות את המחשב שם.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים נקווה שגם סוףסוף יתנו את העברית בחינם וכבר שפאקינג ישלחו לאפל את העברית לOSX (או שכבר שלחו? )
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים על פי הדיווח, בשיאה העסיקה חברת ידע כ-120 עובדים, ואילו מאז נקלעה להפסדים ונאלצה לפטר רבים מהם. היום מונה החברה כ-40 עובדים. מעניין למה... אם היה להם שירות ויחסי אנוש נורמלים אז אולי הם לא היו כאלה .... בקיצור הגיע הזמן...רק נקווה שהזיכיון "יפול" לידיים טובות יותר..
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר אני לקוח של חברת הבת שלהם "ידע מערכות" בתחום הוידאו, ודווקא מרוצה מהם - יש להם צוות וידאו קטן ונחמד. הייתי רק רוצה לראות את Final Cut Pro תופסת הרבה יותר ברמות המקצועיות הגבוהות בארץ.מבחינת שירות ללקוחות ביתיים - לפי מה ששמעתי, נראה שידע לא יודעת מה לעשות איתם. בראיון שהעניק יצחק רדישקביץ, מנכ"ל ידע, הוא אמר בפירוש שהלקוחות הדוממיננטים של המק בארץ הם חד-משמעית הלקוחות המקצוענים ולא הלקוחות ה"רגשנים". חבל מאוד שהוא עיוור לעובדה שללקוחות "רגשנים" כאלה יש השפעה מכרעת, גם על הלקוחות המקצוענים וגם על אלו הביתיים, ושיש להם תרומה מוראלית גדולה למכירות שאינה כתובה בדפי הסטטיסטיקה.אבל אל תמהרו כל-כך לשמוח. אנחנו לא יודעים איזו חברה תחליף אותם, ומה תהיה רמת השירות שלה. זהו רק פרסום ראשוני, כאשר ידע מסרבים להגיב, ויכול להיות שזה לא סופי.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים קשה לי להאמין שיש אמת בידיעה הזו אבל אם כן זה בהחלט חיובי הרי הם קרטל ואין להם מתחרים בשוק המקצועי(בעיקר וידאו את הגרפיקאים הם כבר הפסידו)קניה אחת של עסק מהתחום הזה זה כמו עשרות פרטיים ולא לשכוח את האייפוד שהוא חלומו של כל משווק/יבואןמי שאי פעם התעסק עם "ידע" יודע למה המק לא תופס ולא יתפוס בארץ וחבל.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים קרטל הם לא יכולים להיות, כי אין עוד חברות במשק הישראלי שמייבאות מוצרי אפל. זה עושה מה שעושה אותם מונופול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.