עבור לתוכן

י"ידע" מעוניינת למכור את זיכיון אפל בישראל

Featured Replies

פורסם

מעניין.

אולי מישהו רציני (וחמדן פחות) סוף סוף יעשה משהו עם המוצרים שלהם.

פורסם

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :beerchug: :ylsuper: :biggrimjackbox: :jump1: :biggringift::biggrinangelA:

ימות המשיח הגיעו!

:please:

פורסם

אני רואה שמשתמשי MAC (או לפחות מה שנשאר מהם בארץ, כי אני אישית לעולם לא ראיתי בישראל מחשב מקינטוש לשימוש ביתי) קיבלו אורגזמה מרוב שמחה. מה הם באמת היו כל כך גרועים, ה"ידע" האלה?

פורסם

נגיד שקיימות מספיק תלונות על היחס שלהם וגם במחשבים היקרים יחסית כבר יותר זול לקנות כרטיס טיסה לארה"ב ולקנות את המחשב שם.

פורסם

נקווה שגם סוףסוף יתנו את העברית בחינם וכבר שפאקינג ישלחו לאפל את העברית לOSX (או שכבר שלחו? :P)

פורסם

אלו חדשות טובות.

פורסם

קראתי בבוקר בעיתון, הגיע הזמן שנראה בארץ מקינטוש במחיר נורמלי.

פורסם

ד"א את ה iPhone ישווק בישראל על פי חסות של הבן של שמעון פרס ולא ע"י ידע.

פורסם
על פי הדיווח, בשיאה העסיקה חברת ידע כ-120 עובדים, ואילו מאז נקלעה להפסדים ונאלצה לפטר רבים מהם. היום מונה החברה כ-40 עובדים.

מעניין למה...

אם היה להם שירות ויחסי אנוש נורמלים אז אולי הם לא היו כאלה :kopfpatsch:....

בקיצור הגיע הזמן...רק נקווה שהזיכיון "יפול" לידיים טובות יותר..

פורסם
  • מחבר

אני לקוח של חברת הבת שלהם "ידע מערכות" בתחום הוידאו, ודווקא מרוצה מהם - יש להם צוות וידאו קטן ונחמד. הייתי רק רוצה לראות את Final Cut Pro תופסת הרבה יותר ברמות המקצועיות הגבוהות בארץ.

מבחינת שירות ללקוחות ביתיים - לפי מה ששמעתי, נראה שידע לא יודעת מה לעשות איתם. בראיון שהעניק יצחק רדישקביץ, מנכ"ל ידע, הוא אמר בפירוש שהלקוחות הדוממיננטים של המק בארץ הם חד-משמעית הלקוחות המקצוענים ולא הלקוחות ה"רגשנים". חבל מאוד שהוא עיוור לעובדה שללקוחות "רגשנים" כאלה יש השפעה מכרעת, גם על הלקוחות המקצוענים וגם על אלו הביתיים, ושיש להם תרומה מוראלית גדולה למכירות שאינה כתובה בדפי הסטטיסטיקה.

אבל אל תמהרו כל-כך לשמוח. אנחנו לא יודעים איזו חברה תחליף אותם, ומה תהיה רמת השירות שלה. זהו רק פרסום ראשוני, כאשר ידע מסרבים להגיב, ויכול להיות שזה לא סופי.

פורסם

קשה לי להאמין שיש אמת בידיעה הזו אבל אם כן זה בהחלט חיובי הרי הם קרטל ואין להם מתחרים בשוק המקצועי(בעיקר וידאו את הגרפיקאים הם כבר הפסידו)

קניה אחת של עסק מהתחום הזה זה כמו עשרות פרטיים ולא לשכוח את האייפוד שהוא חלומו של כל משווק/יבואן

מי שאי פעם התעסק עם "ידע" יודע למה המק לא תופס ולא יתפוס בארץ וחבל.

פורסם

קרטל הם לא יכולים להיות, כי אין עוד חברות במשק הישראלי שמייבאות מוצרי אפל. זה עושה מה שעושה אותם מונופול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים