עבור לתוכן

Now it's my turn.. מפרט מחשב ב5000ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, עכשיו זה יותר נורמאלי, בקשר לצבע, כי באתר של פנדה ראיתי את הגרסא הכחולה והמגעילה של הדגם. בכל אופן באתר של אנרמקס אין פרטים על הגרסא השחורה. כמובן שהפרטים יהיו שוים לספסיפיקציות של הגרסא הכחולה והלבנה אבל אני מעוניין לראות את המארז השחור.

אז אם יש למישהו קישור.. ;)

פורסם

תעיף מבט על הצ'יפטק השחור..הם זהים ;)

בכל מקרה, בארץ נגמר הדגם עם "B, אחת בשמו, הכחול מסתיים ב"BB", ככה שיש לך גם ביטחון בעת ההזמנה שעל החנות לספרק לך מארז שחור.

פורסם
  • מחבר

טוב, הנה המפרט החדש..

CPU: AMD Athlon XP 1700 +Fan (404nis)

MotherBoard: Epox EP-8RDA+ nVidia nForce2 (747nis)

Video Card: Gigabyte Radeon 9700 Pro 128MB DDR (1987nis)

Memory: Samsung Winbond 256MB PC3200 DDR400Mhz (552nis)

CPU Cooler: ThermalTake Smart&Silent Volcano 9 CoolMod (127nis)

DVD/CD-ROM Drive: BenQ DVP-1648A 16x48 (281nis)

Case: Chieftec Dragon DX-01BD Tower (458nis)

Power Supplier: Enermax EG365P-VE 350Watt (387nis)

Total price: 4945nis

פורסם

תיקח כבר את האנרמקס שמגיע עם אותו מארז ואותו ספק רק במחיר זול יותר.

כשאמרתי שתסתכל על הצ'יפטק התכוונתי שתשתכל כדי לראות איך נראה האנרמקס ;)

פורסם
  • מחבר

אני יותר שהתכוונת לכך שאני רק אסתכל, אבל אני מעדיף את הצ'יפטק.. בכל אופן חפיף, זה הבדל של פחות מ50ש"ח.

תודה רבה רבה !

פורסם

אני מצטרף לקודמים ואומר שעדיף לך לחסוך על המארז ולקחת את הENERMAX, (אני חושב שעדיין יש שחורים)

ובכסף שתחסוך לך על AX7+VANTEC STEALTH שייתן ביצועים מצויינים ושקט בטירוף.

אם אין את השחור אולי תלך על COMPUCASE (למרות שאני בכלל לא מת עליהם).

פורסם
  • מחבר
פה (דיירקטרון) זה לא קובע, אבל לא מצאתי אותו (את האנרמקס בגרסא השחורה שלו) שם. בכל אופן לפי החישוב שלי, 100שקל הפרש, וזה ממש לא משמעותי.
פורסם

מה זה משנה? כל האנרמקס מגיעים בצבע שחור, אפשר לבקש צבעים אחרים אבל בדרך כלל הם שחורים.

יש את הצ'יפטק הצבעונים בחנות חיות {ירוק, בורדו, כחול, צהוב} ב-490ש"ח בלי ספק ואפשר להוסיף ספק HEC 300W

שבאמת מספק 350 לפי האתר של טום, ויוצאים ב-700ש"ח בערך ואפילו פחות.

פורסם
  • מחבר

אהבתי את הקטע של שני המאווררים, וכתוב בפרטים של המוצר (הקייס) בפנדה שהדלת עדינה ביותר.. לא שזה משנה לי, אבל תביאו לי כבר תמונות של המארז בגרסא השחורה שלווווווו

פורסם

ססתם בזבוז כסף (או רמה) בשביל צבע לטעמי, לדעתי עדיף ללכת עם האנרמקס ;)

פורסם
MIFRATTECHNI%2EGIF
פורסם
  • מחבר

החלטתי לבסוף ללכת על ה Charcoal Black CI6919 Compucase. הוא עולה 423שקלים בפנדה.פיצ'רים וספסיפקציות..

Elegant outlook. Sufficient inner space. Four 5.25" external, four internal 3.5" and two external 3.5" drive bays. Seven expansion slots. Rear 12cm fan (optional), two front 8cm fan (optional) for thermal solutions. Front access 1394,audio,and USB ports ( need add connector and cable). Easy replaceable washable front access air filter. Dimensions: 8.25" x 18.50" x 21.25" or 210 x 480 x 540mm (W*D*H). M/B size full ATX, micro ATX, SIS. Horizontally mounted power supply allowing easy access to processors and memory.

פורסם

למה לא צ'יפטק??!

למה??!?! :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים