עבור לתוכן

Now it's my turn.. מפרט מחשב ב5000ש"ח

Featured Replies

פורסם

CPU: AMD Athlon XP 2000 +Fan (576nis)

MotherBoard: Epox EP-8RDA+ nVidia nForce2 (743nis)

Video Card: Gigabyte Radeon 9700 Pro 128MB DDR (1975nis)   

Memory: Samsung Winbond 256MB PC3200 DDR400Mhz (549nis)

--

CPU Cooler: ThermalTake Smart&Silent Volcano 9 CoolMod (127nis)

DVD/CD-ROM Drive: BenQ DVP-1648A 16x48 (279nis)

Case: Chieftec/Directron Dragon AX-01SLD Aluminum Silver Case (662nis)

Power Supplier: Antec SmartBlue 350Watt (489nis)

אל תדאגו לגבי שאר רכיבים, הם מסודרים. אבקש לא להעיר הערות על הדי.וי.די, בניגוד לשאר, אני הכי נעול עליו. גם בעצם על הכל, אבל יש ספק לגבי הזכרונות, המעבד, המארז ומערכת הקירור של המעבד. בכל אופן אודה לכם מאוד להתייחס לדברים בצורה רצינית ו.. זהו זה. בתודה מראששש ! (עריכה- המחירים נלקחו מפנדה ורציתי להוסיף שאל תדאגי בקשר לזיכרון- יותר מאוחר, לאחר קניית המחשב אני ארכוש עוד סטיק, זהה. ועוד להוסיף שיצא בסוף 5400 במקום 5000 אבל זה לא נורא..)

פורסם

הכל ok, רק מספר הערות להרכבת מפרט יותר יעילה:

1. זכרונות- וודא שאתה מקבל את אלו של ווינבונד, מראים יכולת עצומה כמול הסמסונג תחת אוברקלוקינג.

2. מארז&ספק- במקום להוציא 1150 שש"ל על הצמד הזה, למה לא לקחת את המארז המשולב של אנרמקס (זהה לצ'יפטק במבנה, שונה בזה שוהא לא אלומיניום) יחד עם ספק ה350W שלהם? אום ביצועים כמעט מבחינת הריילים בהרבה פחות כסף.

3. מעבד- את הכסף שנחסך בספק ובמארז כדאי להשקיע בקניית מעבד 2200+ ומעלה ככה שתקבל מכפלה פתוחה עם ההרכבה (בעצם כל מעבד TBREDA ומעלה יתאים, גם 1800\1700 ואחיהם), כך תוכל לקלב ביצועים מיטביים, לא בהכרח עם O\C בעת הורדת מכפלה והעלאת הFSB.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה. ועכשיו, לעניין..

1- סבבה.

2- פיצ'ר האלומיניום הוא כל העיקרון שלו, חוץ מהיופי, המאווררים והגודל. ואני ממש לא מעוניין במארז מכוער מבית אנרמקס.

3- 2200? את הFSB של ה166Mhz פותח מעבד ה2400.. או שאני טועה?

עריכה- אלף שקל ?! אני עוד חשבתי לרדת ל1700 שעובד ביצור של 0.13 מיקרון..

פורסם

2- המארז של אנרמקס צ'יפטק זהה חוץ מהעובדה ששל צ'יפטק כסוף ומאולומיניום, זה שווה לך עוד 500 שקל? אן כן, תהנה...אפשר כבר לקנות ליאן לי בסכום הזה.

3- כל מעבדי TbredA\B ייתן לך מכפלה פתוחה על הלוח הזה, גם ה1700's שמוצהר כאחד מממעבדי ה0.13 מיקרון הם אופציה, בחר מעבד לפי התקציב.

פורסם

להגיד על האנרמקס כי הוא מכוער רק עקב הצבע, ולהתצעלם מהעובדה כי אתה משלם עוד 500 שקל על אותו מארז מחומר מעט שונה היא מעט תמוהה, במיוחד עקב אפשרויות ההשקעה האחרות !

פורסם

קטן מידי ....

פורסם
  • מחבר

קיצר, איזה מעבד ואיזה מארז הכי מומלץ? בקטע של המארז, לא אכפת לי, אני חושב, מה שכן שיהיה דיי גדול (fulltower/tower), יפה ושיפיק ביצועי קירור טובים לרכיבי המחשב שלי.

פורסם

AMD ATHLON XP 1800+ 0.13MICRON 266MHZ FSB

ENERMAX FS710BB + ENERMAX 350W POWER SUPPLY

את המעבד הזה אפשר לבקש בכל חנות משום מה הם לא רושמים אותו באתרי אינטרנט שלהם.

פורסם

ין טעם לקחת 1800, ה1770 יספיק, במיודחכ שםה מסטאפינגים זהים- אין טעם לזרוק כסף.

פורסם

אני חושב שכן כדאי לך לפחות לחשוב על האנרמקס שהוא זהה לחלוטין במבנה אבל לא מאותו חומר. אני לא בטוח שבגלל שהמארז אלומיניום שווה לשלם 500 שקל יותר.

אני חושב שכן כדאי שתקח את ה2200+ בכסף שנשאר מהמארז.

חוץ מזה המפרט בסדר גמור.

פורסם

המפרט בסדר גמור חוץ מכמה הערות שאמר אנטי_וירוס ואשר אני חושב בדיוק כמוהו.

אני באמת חושב שעוד 500 שקל על כך שהמארז מאלומיניום זה בזבוז כסף נוראי.

פורסם
  • מחבר

אנטי_וירוס, לאיזה מארז של אנרמקס אתה מתכוון? ל-FS710B ??

פורסם

הוא בדיוק.

זהה לחלוטין לציפטק.

פורסם
  • מחבר

מאילא אם הייתה גרסא שחורה או עקרונית צבע אחר, אבל הכחול הגאה הזה? :-\

בכל אופן אני מעדיף את הCI6919 של Compucase. למרות שהוא נמוך (54cm), הוא יותר יפה. שני מאווררי 8cm בתא הHDD התחתון ואחד rear של 12cm. יש לו ספק HEC300Watt.. בלה בלה בלה, אבל זה קקה. אני יכול לבזבז יותר על מארז עם ספק ואני לא אקח משהו גרוע שכמו זה.

נו באמת, תציעו דברים אחרים חוץ מההוא של אנרמקס בבקשה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים