עבור לתוכן

הלייזר הירוק שלי - הגיע 125mW!

Featured Replies

פורסם

מה מיצגת היחדת מידה הזאת? (MW)

http://en.wikipedia.org/wiki/Watt

milliwatt

חלקיק משהו של וואט.... זה מוסבר שם בטבלה..

• תגובות 272
  • צפיות 27.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Milli=אלפית, תמיד.

פורסם

תודה!

ה20mW היה יקר מידיי.. בכל-זאת.. זה רק צעצוע לא יקר מידיי בשבילי.. לא צריך 20mW.. : )

בפורום אחר שפירסמתי בו את זה גם אנשים התחילו להתעניין ויש מצב שאני אזמין עוד 5 כאלה מאותו מוכר ואמכור בתוספת עמלה קטנה לאנ שים שירצו. אם זה יצליח אני אשכול להזמין כמות נכבדה יותר למכור אולי בבית הספר או משהו... :)

בקשר לסוללות: זה לא ממש זולל, פשוט השתמשת י בו ממש הרבה, וגם הסוללות היו חדשות, אך איזה שנתיים ישבו להן במגירה עם כל הסוללות האחרות ולכן יש מצב שהן איבדו קצת כח אבל אני לא בטוח..

נראה לי שגם קראתי בביקורת על ה50mW שאחרי שעתיים של שימוש עם סוללות חדשות כבר אי אפשר לחתוך איזולירבנד - אז יש מצב שככה זה גם פה..

העיניין עם הבטריות הוא לא חדש... גם הלייזר האדום המעפן שהיה לי זלל סוללות בקצת מסחרי , בכלל היום יש הרבה מכשירים שלא מספיקים להם סוללות כמו מצלמות דיגיטליות ושאר נגנים

שתי שאלות לי אליך...

1. כמה עולה הדגם עם ה 20 או 10 mW ?

2. האם יש דגמים שאפשר להשתמש בהם עם בטריות נטענות כמו למשל עם מצלמה דיגיטלית ?

פורסם

Milli=אלפית, תמיד.

כן אבל זה די דפוק כי מי שלא יודע יכול לחשוב שזה מיליונית.

פורסם
  • מחבר

1. בדוק באיביי.. (אל תשכח לבחור בישראל כיעד משלוח כי יש מליאן מוכרים שלא שולחים לישראל אלא רק לארה"ב)

2. ברור.. למה לא? זה בטח אפילו עדיף כי הן יותר חזקות ולא צריך לקנות אלקליין כל הזמן.. לי בינתיים יש עוד איזה 10 סוללות AAA בארון אז אני אשאר איתן בינתיים...

פורסם

ההספק של סוללות נטענות הוא יותר נמוך, לכן הן לא מתאימות למכשירים שצורכים הספק מדויק ומשתמשים בסוללות רגילות.

פורסם

כשאני חושב על זה, ה 50MW יהיה נהדר בשביל להרוג איתו יתושים בקיץ בלי לקום מהכסא/מיטה.....

פורסם

יקר :o

אבל כ"כ נדיר

אם בקיץ יצא לי לעבוד זה יהיה הדבר הראשון שאני קונה (את ה50 כמובן)

פורסם

יאואוא ו 240

פורסם

זה חוקי השיט הזה?? ???

פורסם

who cares? :s05:

וואי נראה לי אני קונה את זה.

יש לי 100 שקל נקי לביזבוזים.

תצלם סרטון או משהו שהוא הורס

פורסם

240mw

אחלה צעצוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים