פורסם 2007 באפריל 2518 שנים יש לי אינטרנט 5 מגה, אבל הגלישה עדיין איטית כאשר האימיול עובד... מה לעשות?חשבתי שאחרי שאני ישדרג הכל יסתדר, אבל עדיין הגלישה איטית!אני בספק 015 אם זה יעזור למישהו..מחקתי גם את כל ההיסטורי והעוגיות, ועדיין איטי...מה לעשות?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אני ADSLאיזו העלה של האימיול?תתקין NETLIMITER ותגביל את הקצב העלאה בתוכנה ל3-4 קילובייטס לשנייה...זה לא ישפיע על הקצב הורדה שלך באימיול ותוך כדי תוכל לגלוש כמו שצריך...
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים הבעיה שלך היא ה upload ולא ה downloadתתקין NETLIMITER ותגביל את הקצב העלאה בתוכנה ל3-4 קילובייטס לשנייה...זה לא ישפיע על הקצב הורדה שלך באימיול ותוך כדי תוכל לגלוש כמו שצריך...זה דווקא כן ישפיע, ככל שתשתף יותר תוכל להתקדם יותר בתור וכך למצוא יותר אנשים להוריד מהם
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר לרשום 400 ב OUT זה יהיה בסדר?ומה לגביי הדפדפן? לא צריך לשנות אצלו כלום?אההואיך הNETLIMITER יודע מה מהירות הגלישה שלי?
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים כי אם אתה מגביל אותו לפחות מ 10 אז הוא מגביל לך את ההורדה נראה לי ביחס של 1/3 או משהו כזה אבל מ 10K ההגבלה מבוטלת ובגלל שלרוב החיבורים בארץ יש upload עלוב של 13k ומכיוון שאתה צריך שיהיה לך גם upload ספייר להורדה אז לרוב האנשים בארץ יש בעיות איתו
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים יש לו 60kb העלאה, למה שישים את זה על פחות מ10? אני שם על 11 ומוריד חופשי על 100+(כמובן תלוי באיכות הקובץ).
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אם כך אז עדיף לשים את זה על יותר בכיוון ה 40 , זה גם לא יפריע לך וגם יעלה לך את מהירות ההורדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.