פורסם 2007 באפריל 2518 שנים So, if this move by Wal-Mart is true , and it appears to be (but we wont know for sure for a few months yet), the format war is likely over and Wal-Mart has declared the winner.http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16200בקיצור אם זה נכון זה יחזק מאוד את הHD-DVD במלחמת הפורמטים ואולי יגרום לו לנצח וולמרט היא רשת ענקית בארצות הברית ואם היא תיתמקד בHD-DVD ותזניח תבלו רי זה יתרום המול לHD-DVD
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר אבל לא היתה מלחמה אמיתית בDVD לפני שנה שנתים אז השוק היה כבר בשליטת הDVD היום יש מלחמה בין הבלו רי לHD-DVD וכרגע נגנים מי 2 הסוגים עולים 500$ ומעלה ירידה ל200$ יתחיל להכניס את זה לשוק המינסטרים ודי ידפוק לסוני תיתרון של ניגון סירטי בלו רי בPS3 + קונסולה במחיר של נגן בילבד
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר כן אבל זה יוצא מינימום 500$ וזה בלי כרטיס זכרון לישתמש ב360 פה אני מדבר רק על נגן HD-DVD ב200$
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר קודם כל לא ידוע לי שאפשר לחבר גם למחשב שנית אני אישית לא מעונין בנגןשלישית אני מדבר איתך על נגן מינסטרים ואתה מדבר על תוספים לדבר קיים
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר יכול להיות אבל ב200$ הרבה אמריקאים מטומטמים בטח יקנו את זה בגלל שרשום HD-DVD גם אם האיכות תיהיה חראה יחסית לנגנים אחרים
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים Wal-Mart denies cheap HD DVD dealhttp://www.reghardware.co.uk/2007/04/27/walmart_hddvd_saga_continues/בקיצור WALMART טוענים שזה לא נכון ואפילו היצרן הסיני פרסם שהוא לא באמת קיבל הזמנה, אלה שהם שאלו לגבי זמן היצור של כמות גדולה של נגנים.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר In short, it was bidding for Wal-Mart's business, which it had not yet won. Either way, Wal-Mart appears interesting in acquiring a heap of cheap HD DVD players, and even if Fukuhiko/Fuh Yuan fails to win the manufacturing contract, some other Asian manufacturer will. זה לא ניגמר עדיין
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים יכול להיות אבל ב200$ הרבה אמריקאים מטומטמים בטח יקנו את זה בגלל שרשום HD-DVD גם אם האיכות תיהיה חראה יחסית לנגנים אחרים "אמריקאים מטומטמים" ? אתה שוכח שהישראלים קונים כמות עצומה של מוצרים ג'נריים באיכות עלובה ?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר לא שוכח מטומטמים קימים בכל מקום אבל בארץ נגן שעולה בארצות הברית 200$ יעלה פה 2500 שקל שזה לא מינסטרים במיוחד בארץ שאוהבים לקנות נגן+רמקולים+רסיבר ב1000 שקל כולל הכל ולא מבינים שהם קונים מוצרים דרג ז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.