עבור לתוכן

קניתי היום X530 + עוד סיפור שקשור לכרטיס קול שה&#149

Featured Replies

פורסם

אז סוף סוף ובמזל טוב, רכשתי היום את ה X530 (:

הייתי אמור לקנות היום כרטיס קול, הלכתי, שילמתי 370 ש"ח ל גולד טופ על ה audigy 2 zs.

כשהביאו לי את הקופסא, היא הייתה קצת קרוע בתחתית, העלמתי עין.

הגעתי הביתה, אני בא לפתוח את החבילה, רואה ששום דבר לא סגור עם דבק, מרגיש דיי מוזר עם זה...

הסתכלתי שום על הבאנדל שקיבלתי, וזה סה"כ דיסק בודד ( לעומת האתר של קריאטיב ששם רשום שיש גם משחקים, כמובן שלא בגירסת הגיימרים )

נעזרתי בחבר טוב ( אי אפשר שלא לתת קרדיט ;) ),והוא באמת עזר לי להבין שזה לא שווה 370 שקל...

קיבלתי אותו עם דיסק בודד, ניראה דיי עלוב האמת בשביל 370 ש"ח, הכרטיס עצמו לא ניראה משומש, היה חדש לחלוטין בלי אבק ובלי כלום, אבל בכל זאת, זו לא הרגשה טובה לקבל משהו פתוח וקצת הרוס ועוד כשמשלמים 370 ש"ח...

בקיצור, החלטתי לא להתקין אותו והתקשרי לגולדטופ.

התלוננתי על זה ואמרו לי שזו הגירסא, הגירסא הכי זולה של הכרטיס.

דיי מוזר, כי באתרים אחרים מצאתי אותה עם המשחקים בהפרש של כמה עשרות...

אז הלכתי אליהם שוב, החזרתי להם את הכרטיס, ובמקומו הוספתי עוד 100 שקל ולקחתי X530 חדשים חדשים (:

בהתחלה המוכר הביא לי את הרמקולים והקרטון לא היה סגור עם דבק למעלה, אמרתי לו "בשביל שאני אשן טוב בלילה, תעשה טובה ותביא לי אחד שסגור עם דבק" :D

צריך לחסוך שוב בשביל לקנות כרטיס קול, וגם מאוררים למחשב, הפעם אני ניראה לי אקנה מפנדה...

פורסם

לך ל KSP ותקנה Audigy 4 SE ב 210 שקל.

אתה לא צריך יותר מזה.

(לא, הוא לא בא עם משחקים ::) )

פורסם
  • מחבר

זה לא הקטע של המשחקים, גם עם הכרטיס מסך קיבלתי משחקים אבל לא נגעתי בהם...

הקטע שהאריזה עצמה נראתה מוזר, פתחו את כל הקוסא ולא היה דבק בשום דבר, גם בשקית של הכרטיס קול לא היה דבק, גם ברטון שהוא היה בו לא ההי דבק וגם לא בקופסא.

אומנם הכרטיס עצמו ניראה חדש לחלוטין, אבל יש הרגשה אחרת כאשר כאשר הכל עם דבק, סגור וחדש לחלוטין ( לפחות בשבילי )

וגם היה רק דיסק אחד, והבנתי שלהתקנה אמורים להיות 2...

פורסם

מאיפה הבנת את זה?

פורסם

עם לא עברו 14 יום לך תחזיר את המוצר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ציינתי שהחזרתי אותו והוספתי 100 ש"ח ולקחתי את ה X530...

"מאיפה הבנת את זה?"

מי שעזר לי בעצם לגלות את זה, גם קנה את הכרטיס והיו לו 2 דיסקים להתקנה ( בלי המשחקים כמובן ), ולי יש רק דיסק 1 התקנה..

אני בכל אופן יחסוך עוד וקודם יברר לגבי הכרטיס שיש בפנדה, אם זה הגירסא היקרה ( לא גירסת הגיימרים ) או הזולה ואחר כך נחשוב על קניה ( בכל אופן צריך להזמין מאוררים, אז נעשה הכל על הדרך (: )

פורסם

בקיצר זה שטויות.

תקליטור אחד מספיק להכיל את התוכנות והדרייברים שבאים עם הכרטיס.

פורסם

כשאני בזמנו רכשתי את הZS שלי, היה שם רק תקליטור אחד שכולל את כל הדרייברים שלו שאגב ניתן להשיג את כולם באתר של החברה בגירסא הכי עדכנית, העיניין הוא שיש גירסא של הכרטיס שנקראת ZS GAMER שזה בעצם אותו כרטיס רק עם דיסק נוסף שמכיל כמה משחקים... זה הכל.

פורסם

עזוב ... סיפרת את זה זה העלה לי תסעיף :pissed:

אם הייתי מקבל מהם משהו שרק חסר מדבקה הייתי תובע אותם

זה מעצבן כי אתה לא יכול לדעת מה הכרטיס עבר...

פורסם

אני בטוח שגם היית זוכה. :kopfpatsch::bash::s07:

מי אמר שהיה חסר שם משהו בכלל?

סתם דמיון מפותח.

היבואן פותח את הקופסה בשביל להדביק שם מדבקה של אחריות וכו'. ::)

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני רושם 2 הודעות ברצף, פשוט משום מה כשאני לוחץ על עריכה זה רושם למי למעלה "טוען" וזה איזה 10 דקות על "טוען"...

השאלה שלי עכשיו היא, האם הרמקולים הם רק לתליה???

פתחתי עכשיו את הקופסא, וחוץ מהסנטר אף אחד מהמעמדים לא זז...

זה בכוונה ככה?

כי בתמונה רואים שהם עומדים ולא תלויים...

האם צריך להפעיל כוח? ( משהו שלא ניראה לי )

פורסם

The Avatar

היבואן יכול לפתוח תקופסא אבל הוא לא קורע אותה והוא לא מוציא את המוצר מהקופסא :screwy:

:bash: :bash:

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

:bash: :bash:

פורסם
  • מחבר

בסדר, אני כבר לא בטוח שאני אקנה כרטיס קול, כי אין כרגע שום תלונות (:

בכל אופן, לא רציתי לכתוב 3 תגובות ברצף ( משום מה לא הצלחתי לערוך את ההודעות הקודמות ) והסתדרתי, שמתי לב שהמעבד מסתוב...

"היבואן יכול לפתוח תקופסא אבל הוא לא קורע אותה והוא לא מוציא את המוצר מהקופסא "

בסדר, אתם תעשו מה שבא לכם, כל עוד אני לא מקבל מוצר חדש וארוז אין לי ממש את ההרגשה הכיפית כשקונים משהו...

כשקניתי את הכרטיס מסך הוא היה סגור, היה עם באנדל מלא, ככה שאם זה להוסיף 15 ש"ח ולקבל באנדל מורחב יותר אני מוכן לעשות את זה ( אבל שוב, לא בטוח שאני אקנה ).

פורסם

יניב , ההודעה לא הייתה מופנת אליך

אלא אל The Avatar

אתה לגמרה צודק אין ספק גם אני הייתי עושה כמוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים