עבור לתוכן

שאלה בקשר לשידרוג המחשב לפני התקנת ווינד&#1493

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני שנה בערך קניתי מחשב אחרי התייעצויות רבות פה בפורום

המפרט של המחשב שקניתי הוא :

cpu:

Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box

mb:

GIGABYTE GA-8I945PG-RH

ram:

kingston 1g 667MHZ dual chanel (2X512)

hd:

samsung 160GB 7200RPM 8MB

gpu:

gainward bliss 7600gt

dvd-r:

NEC DVD_RW ND-3550A

עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה אולטימייט 64bit ...השאלה שלי האם הוספה של עוד ג'יגה זיכרון פלוס זה שאני יוסיף 320 ג'יגה דיסק קשיח בלי קשר

תספיק על מנת לקבל ביצועים טובים ללא בעיות ותקיעות של הווינדווס?

אם לא תגידו בבקשה מה צריך לשפר.. אין לי ממש כסף להתחיל לשדרג פה הכל זה רק שינויים קטנים שיעשו את ההבדל..

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

עריכה: אם אתם חושבים שבקשר לזיכרון 2 ג'יגה לא יספיקו אז תגידו בבקשה כי אני לא רוצה לקנות עכשיו זיכרון ולגלות עוד שנה שזה לא מספיק כי לא יהיו לי יותר סלוטים פנויים לזיכרון ( 4X512)

פורסם

תשמע,אני ממליץ בחום לעבוד עם 2 ג'יגה,במיוחד אם מדובר ב64 ביט

אני בעצמי עובד עם ויסטה אולטימיט 64 ביט והזכרון שלי של קינגסטון 667 מגה 2 ג'יגה.

אני עובד עם core 2 dou 66000 וזה עובד בצורה מושלמת.אפילו קיבלתי ציון גבוה בויסטה.

לגבי המעבד שלך אני לא בטוח ב100 %אבל אני חושב שגם שלך יכול לעבוד בצורה סבירה (תקנו אותי אם אני טועה בבקשה )

הכרטיס מסך שלך בסדר גמור,יש לי בדיוק אותו דבר (רק של ג'יגהבייט)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה לדעתי עם המעבד לא אמורה להיות בעיה כי בסך הכל זה מעבד די חדש וחזק זה מעבד דואל קור אומנם מהדור הישן משלך אבל די טוב ...

השאלה שלי הייתה יותר בקשר לזיכרון גם אני חושב ש2 ג'יגה יספיק לי ...

בבקשה תנו עוד תגובות...ודרך אגב בקשר לכרטיס מסך שלי יש לי גם שאלה הוא מתחמם מאוד הוא מגיע ל85 מעלות במנוחה ומעל ל105 במשחקים השאלה האם להתקין גוף קירור ואם כן איזה כאשר אני לא גיימר רציני אבל אני משחק במשחקים די כבדים של מכוניות וכל מיני ...עדיף שיהיה די זול..

פורסם

2 ג'יגה זיכרון בהחלט יספיקו לך וכך גם המעבד.. אם הכרטיס מסך שלך מגיע לטמפ' כל כך גבוהות סימן שמשהו לא בסדר (אלא אם כן עשית OC) ואני בהחלט מציע לך לקנות לו גוף קירור למרות שאת זה עדיף שתשאל בפורום אוברקלוק וקירור ואני בטוח שיעזרו לך..

פורסם

תודה רבה על התגובה לדעתי עם המעבד לא אמורה להיות בעיה כי בסך הכל זה מעבד די חדש וחזק זה מעבד דואל קור אומנם מהדור הישן משלך אבל די טוב ...

השאלה שלי הייתה יותר בקשר לזיכרון גם אני חושב ש2 ג'יגה יספיק לי ...

בבקשה תנו עוד תגובות...ודרך אגב בקשר לכרטיס מסך שלי יש לי גם שאלה הוא מתחמם מאוד הוא מגיע ל85 מעלות במנוחה ומעל ל105 במשחקים השאלה האם להתקין גוף קירור ואם כן איזה כאשר אני לא גיימר רציני אבל אני משחק במשחקים די כבדים של מכוניות וכל מיני ...עדיף שיהיה די זול..

שוב,2 ג'יגה בהחלט יספיקו גם לעבודה יציבה (אפילו פעם אחת לא קרס לי) וגם לניצול של כל האפליקציות בויסטה.סמוך עלי

לגבי הכרטיס מסך אני לא כ"כ בטוח אבל זה נראה לי חם,לי יש אותו כ.מסך עם הצלעות קרור והוא לא מתחמם כ"כ.

נ.ב אם הורדת ממיקרוסופט את התוכנה שבודקת האם המחשב שלך מוכן לויסטה אל תסמוך עליה כ"כ לי נאמר שהויסטה המומלצת למחשב שלי היא הגירסא הכי זולה. (לא זוכר את השם)

הציון שקיבלתי עם האולטימיט 64 הוא 5.3 מתוך 5.9 שזה בכלל לא רע.

פורסם

אם אתה מחפש שדרוג, ולדעתי אתה לא צריך, תנקוב בתקציב לשדרוג.

היות ואתה רק שואל אם אתה צריך שדרוג - שאלה שקשורה לווינדוס ויסטה ולא למפרט - אני אעביר את התרד לפורום ווינדוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים