עבור לתוכן

מחיר כרטיס הפיזיקה של BFG צנח!!

Featured Replies

פורסם

כן גבירותי ורבותי, שמעתם נכון, מחיר כרטיס הפיזיקה היחיד שנמכר בישראל ירד ל1100 (במקום 1600), ביום 500 ש"ח הבדל!!!.

נו אז למה? :nixweiss:

טוב, לא יכולתי להתעלם ממחירו הגבוהה של כרטיס הפיזיקה היחיד בארץ.

התלוננתי בפני חנות נועה, והם הסכימו להוריד את המחיר ל1100 ש"ח, כשכתבתי את תלונה זו באימייל,

בנוסף, שיווחתי את פלונטר על מחיר הQ6600 הנמוך ביותר בארץ, והם הבטיחו לי שישמרו על המעמד שלהם, ואפילו יורידו עוד יותר

אני לא יודע מה אתכם, אך לפי מה שלמדתי, אם כולנו נעיר ונאיר הערות לחנויות, הם בטוח ישפרו את עצמם.

מה שצריך זה לכתוב נושא, סיבא, דוגמא, מילים יפות ובבקשה, תראו את התוצאה.

אני שמח שהצלחתי לשכנע להוריד את מחירי הפיזיקה, :yelclap:

אולי גם אתם תתחילו להוריד מוצרים אחרים. :xyxthumbs:

קרדיט לעצמי :lol: :lol: :lol:

קישור למוצר: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5220

פורסם

כשהכרטיס הזה ישפר ולא יוריד את הביצועים אז אולי נתחיל לחשוב עליו בכזה מחיר... בינתיים זה סתם בזבוז לפי דעתי [בעיקר עכשיו כשיש את DX10 וכל האפקטים שלו.]

פורסם

אבל למה אתה מפרסם פעמיים כבר את ה"כרטיס פיזיקה" הזה שלא תורם לכלום

יש מצב שאתה מהחנות ואתם מתים לדחוף את הכרטיסים האלה לאנשים , רוב הסיכויים שכן אני צודק לא ?

פורסם
  • מחבר

אבל למה אתה מפרסם פעמיים כבר את ה"כרטיס פיזיקה" הזה שלא תורם לכלום

יש מצב שאתה מהחנות ואתם מתים לדחוף את הכרטיסים האלה לאנשים , רוב הסיכויים שכן אני צודק לא ?

אוקיי, אני ממש לא עובד מהחנות, למה אתה חושב שאני יכתוב הצהרה על איך להוריד מחירים? :silly:

בכל מקרה לא, אני רק מציע שבשביל שהמחירים יהיו הוגנים, יש צורך לפעמים להתווכח עליהם

פורסם

1.1K זה מחיר הוגן בשביל התפאורה לאקווריום הזאת? הייתי נותן על זה 400 ש"ח(אולי, אם היו יותר משחקים שתומכים בזה).

פורסם

וואוווווווווו 1100 שקל בשביל להוריד ביצועים למחשב!!

שווה!

אני הכי נהנה לקנות חלקים שמורידים לי ביצועי למחשב ולא תורמים כלום!

SWEET

החברה הזאת הולכת לכיוון ה 3dFX

פורסם

תראו לכרטיס יש פוטנציאל . הבעייה היא שלא שווה להוציא כסף על פוטנציאל.

פורסם

גם שיצא לפני הרבה שנים שהייתי בכיתה ח' ככה כרטיסי ה 3D הראשונים כל ה 3DFX ATI RAGE S3 MATROX וכל מיני שטויות.... אינטל אמרה שלא צריך את הכרטיסים האלה כי אפשר לעשות חישובים של 3D עם המעבד וזה סתם גימיק... ותראו היום מה קורה.. לכל אחד יש מאיץ גרפי... אבל תכלס מי צריך את הפיזיקה האלה עכשיו אולי בעתיד עוד איזה שנים זה יהיה שווה לקנות

בנתיים אין תמיכה וזה יקר אז תכלס גם 1100 זה גניבה ולא שווה!!!! 200 שקל אני קונה רק בישביל הריח של החדש שמוצאים את הנילון.

פורסם

בשביל הריח של החדש אני מעדיף להתחדש בכרטיס קול נחמד.

פורסם

עם זאת שהכרטיס מוריד עומס מהמעבד ובכך מאפשר להגיע ל-FPS גבוה יותר ובעיקר ללא תקיעות (זרימה), הוא לא מיועד למטרה זאת. לפעמים הוא אפילו יוריד את הFPS בגלל תוספת אובייקטים ותוכן שלכרטיס המסך קשה להתמודד.

הייעוד שלו הוא בעצם תוספת התוכן, שאי אפשר היה להוסיף קודם לכן. ככה שאל תצפו לעלייה ב-FPS, אלא לחויית משחק חדשה וזורמת.

רשימת משחקים נתמכים: http://www.ageia.com/physx/titles.html

החסרונות הבולטים ביותר הם תמיכה של משחקים \ תוספת חשמל \ חום \ רעש..

מה שאני לא מבין זה למה NVIDIA ו-AMD לא ממשים כבר את הפתרונות שלהן... את הלוחות עם החריץ השלישי יש כבר מזמן - למה הם נותנים ל-ageia את הזכות לתפוס כותרים ראשונים ולהווה סטנדארט לתיכנות פיזיקה במשחקים?

פורסם

^^

הזכות לתפוס כותרים ראשונים ולהווה סטנדארט לתיכנות פיזיקה במשחקים??

אתה מתכוון, הזכות להיות סנדרט לכל שלושת המשחקים שתומכים בכרטיס הזה?

נראה לי שהם יוותרו.

פורסם

אתה יודע למה המחיר ירד ..

בגלל שאף אחד בארץ לדעתי לא רכש כרטיס כזה .

וצריך לרוקן את המלאי זה הכול ...

פורסם

זה צריך להתחיל איכשהו ... מעובדה זאת אי אפשר להתעלם. (ברשימה יש יותר מ-3 משחקים ד"א)

וכל עוד זו האפשרות היחידה הקיימת - מי שמתכנן משחק עם פיזיקה רצינית יאלץ לבסס אותו על ageia. זה לוקח זמן ועד ש-NV יחליטו להופיע כבר יצאו משחקים שכבר "מסודרים" בלעדיהם.

בכל מקרה אני לא טוען שהוא שווה השקעה בשלב כל כך מוקדם.

פורסם

בולשיט .

שתתחיל לעלות הדרישה , יצרני המעבדים או כרטיסי מסך ידחפו את השבב הזה איפה שהוא .

בדיוק כמו דחפו את שבב ה CUDA בכרטיסים של NVIDIA מסידרה 8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים