פורסם 2007 באפריל 2518 שנים שלום חברה,יש לי איזה באג שאני לא יודע הכיצד להעיף אותו (אני מנסה להמנע כרגע מפירמוט), קופץ לי חלון שמודיע על הודעת קריסה כל שהיא ושאלתי כבר בחנות מחשבים שמעבר לניסיון למכור לי חלונות XP ("וההתקנה עלי") בחנות לא ידעו הכיצד לעזור לי.כאשר לוחצים על SEND או DONT SENT מתחילה ספירה לאחור של 60 שניות שמיידעת על כיבוי המחשב אך המחשב אינו נכבה אלא נתקע ואין מנוס מעבר לכיבוי המחשב דרך כפתור ההפעלה.העתקתי את המלל של החלון ושלחתי אותו למייל של חבר שלי שאולי יוכל לעזור אך לצערי גם הוא לא יודע מה ניתן לעשות, הרצתי איזה "פאצ' " קטן אך הוא לא עזר.אני לא מצרף את הצילום כיוון שהגודל גדול מידי לצירוף לכאן.אשמח אם מישהו יהיה מוכן להציץ במלל החלון ולנסות לעזור לי.***כרגע ע"מ לעבוד תקין עם המחשב אני מזיז את החלון לפינה נידחת במחשב ולא מתייחס אליו.תודה מראש.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אתה משתמש בSP1 במקרה?אם כן תנסהRun -> services.mscשם תחפשRemote procedure call (Rpc)לחיצה ימנית מאפיינים כנס לכרטיסייה Recoveryשם ישנם שלוש בתי בחירה שרשום בהם Restart the computerאם כן תשנה ל take no actionותעדכן לSP2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.