עבור לתוכן

ברצוני לשדרג את המחשב שלי בשלושה חלקים צריך עזרה?

Featured Replies

פורסם

החלקים הם מעבד לוח אם וזכרון,עכשיו הדגש הוא על זכרון 2 ג'יגה(אם אפשר יותר אז סבבה),לוח אם טוב ומעבד טוב,יש לציין שאני לא עושה OC למעבד ככה שאני אצטרך מגבר חזק,בנוסף לכך יש לי חלקים מאוד ישנים במחשב-אז רציתי לוח אם שיתמוך בחיבורים האלה וגם בחדשים יותר היום עד שאני ישדרג את כל החקים מסביב,החיבורים הם :להארד דיסק זה חיבור ATA הישן והכרטיס מסך שזהו חיבור AGP כלומר אני צריך לוח אם שיתמוך בATA ובSATA 2 ושיתמוך בAGP וPCI EXPRESS,אם אין לוח כזה תגידו לי מה לעשות,כי נכון לעכשיו אין לי כסף אז אני רוצה לשדרג הכל מ0 וככה להמשיך לכל החלקים האחרים עד שהמחשב יהיה סבבה

דרך אגב התקציב יהיה 3000 שקל,אם זה קצת(למרות שאני חושב שזה מספיק לדעתי לשלושה חלקים)אז תגידו לי לצורך מתיחת תקציב.כבר עשיתי את השיקולים שלמחשב חדש ואין לי איך לשלם 7000 לקנות מחשב לפי הצרכים שלי(משחקים וסרטים).

אז תודה רבה,מקווה שתצליחו לעזור

ציון

פורסם

לא שווה למכור את המחשב הישן?..,נגיד יצא בחישוב מופרע 500 ואז יש לך 3500 ואתה קונה אחלה מחשב..

לא נראה לי משתלם כבר להחליף כל כך הרבה חלקים

פורסם
  • מחבר

אבל ב3500 לא יהיה לי מחשב שעונה לדרישות שלי כי אני משחק פול משחקים ורואה סרטים אחי ככה שכל חלק יבוא יום שאני יקנה אותו לאט לאט ויש לי מחשב

לגבי הנושא שלי?,מה אתם ממליצים עזבו השקעה במחשב חדש תתייחסו כאילו מה שאני עושה עכשיו הכי משתלם,תמליצו לי על עיוור מה הכי טוב בשבילי?

פורסם

חבל, עדיף שתחסוך מאשר לשדרג את המחשב..

אתה מביא תקציב טוב לשילוש הקדוש אבל אתה צריך להיות בטוח שבגלל הטכנולוגיה הישנה של שאר הרכיבים תצטרך להוריד בערכו של הלוח ומצמצם את האפשרויות..

אתה תרצה DDR2 אבל תומך בAGP וגם PCIE וגם יהיה לו ATA וגם SATA2 נראה לי שיש לוח כזה של אסרוק אבל הוא חלש בערך ב400 שקל..

פורסם

3000 ש"ח זה בהחלט מספיק לרכיבים שציינת, אבל הדרישה ללוח אם שתומך גם ב-AGP מכריחה אותך לקחת לוח אם נחות ולא מומלץ (יש 2-3 דגמים כאלה).

לכן הייתי ממליץ לך לחכות עד שיהיה לך כסף לפחות גם לכרטיס מסך חדש ואז לא תצטרף להתפשר על לוח אם.

אנא פרסם שימושים, תקציב והעדפות בפורום מפרטי מחשב וציין שאתה מעוניין במפרט חלקי. אז נוכל להתאים לך משהו.

אם זה למשחקים, אנא ציין על איזה מסך אתה מתכוון לשחק.

מעבד E6600 עולה כ-1300 ש"ח

2GB של זיכרון עולים כ-700 ש"ח

לוח אם טוב עולה כ-700 ש"ח (למשל P965-DS3 של GIGABYTE, אבל ללא תמיכה ב-AGP כלל). כולם תומכים ב-IDE ו-SATA במקביל.

לוח אם לא מומלץ אבל תומך ב-AGP ו-PCIE במקביל הוא ה-ASROCK 775Dual-VSTA למשל:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3107

פורסם
  • מחבר

טוב אתם צודקים..אני צריך לשדרג את החלקים האחרים בנוסף וזה כבר יקשה את הסיפור,מה אתם אומרים בנוסף לתקציב שהצעתי לשלושת החלקים,כמה יעלה לי עוד הארדיסק של 500 ג'יגה,וכרטיס מסך הR600 של ATI ומחשב מבוסס AMD כדי להגיע למחיר הזול ביותר,אבל שייתן תמורה משתלמת למחיר?,כי סה"כ אמרו לי ש AMD אחלה,אז מה אתם אומרים?

פורסם
אנא פרסם שימושים, תקציב והעדפות בפורום מפרטי מחשב וציין שאתה מעוניין במפרט חלקי מלא. אז נוכל להתאים לך משהו.

אם זה למשחקים, אנא ציין על איזה מסך אתה מתכוון לשחק

ציין גם אם מתוכנן OC

לגבי R600 - קצת מוקדם להמליץ כרגע... נדבר עוד חודש-חודשים

לגבי AMD-אינטל, אחרי הורדת המחירים האחרונה קצת קשה לקבוע מי עדיף, אלא אם אתה עושה OC ואז C2D של אינטל בהחלט עדיף.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן OC ככה שנראה לי שAMD יותר משתלם בשבילי,לגבי הR600 למה עוד חודש חודשיים מה תאריך היציאה שלו? ומכיוון שאין לי תקציב לפורום מפרטים,רציתי להתייעת איתכם מהו הסכום שיידרש למפרט כי חייבים תקציב

פורסם

6-7K זה תקציב מצויין למשחקים כבדים, ללא מסך

פורסם

אתה תרצה DDR2 אבל תומך בAGP וגם PCIE וגם יהיה לו ATA וגם SATA2 נראה לי שיש לוח כזה של אסרוק אבל הוא חלש בערך ב400 שקל..

לוח אם לא מומלץ אבל תומך ב-AGP ו-PCIE במקביל הוא ה-ASROCK 775Dual-VSTA למשל:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3107

אנשים כל הזמן אומרים שהלוח הזה מאוד לא מומלץ, אבל אף פעם לא ראיתי סיבה רצינית למה הוא לא מומלץ. די להשמיץ, זה אחלה לוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים