פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחפש מקלדת מוארת עד 300ש"ח. עדיפות לסוג תאורה כמו בתמונה, בגבולות של הכפתורים ולא בכל הכפתור.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אממ בחריגה של 15 ש"ח הייתי ממליץ לקחת את הG15לי יש אותה ולביינתים אין לי שום טענוצירפתי תמונה של התאורה בפנים[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אם כבר מדברים על הG15, יש דרך לחרוט אותיות עבריות במקלדת? זה הדבר היחידי שמונע ממני לקנות אותה..
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אממ להגיד לך תאמת זה משהו שגם אני דיי נתקע בגללו..אבל אני חשבתי על מן מדבקות קטנות שאפשר ללכת לאיזשהו בית דפוס ולהכין..אבל ביינתים אפשר פשוט ללמוד הקלדה עיוורת..
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר יש למישהו אולי עוד הצעות? אני רוצה מקור להשוואה.בזאפ יש מבחר מצומצם להחריד ולא בטעם שלי.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר אני מנסה למצוא דגם דומה למקלדת למעלה. ה G11. גירסא יותר זולה ובלי מסך אלסידי. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אותה? או מקלדת אחרת עם תאורה דומה?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אם זו המטרה אז תקח שתי מנורות כאלה שלומדים עליהם ביסודי + בית מנורה ותחבר אותן למקלדת + בית סוללות. או שפשוט תקנה מנורה קטנה
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים פשוט תלמד הקלדה עיוורת תאמין לי משתלם מניסיון חוץ מזה סתם שאלהאת האור שבמקלדת אפשר לשלוט עליו דרך המחשב? כאילו ON ו OFF אפשר?או כפתור שאתה לוחץ עליו במקלדת?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר עדיין לא מצאתי מקלדת כמו שאני מחפש. הG15 יקרה מדי. חייבת להיות מקלדת עם תאורה דומה!יש הצעות למישהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.