עבור לתוכן

זכרון וירטואלי - עזרה

Featured Replies

פורסם

זה 2 כוננים שונים פיזית או רק 2 מחיצות?

בכל מקרה, אם אין צורך, תשאיר שיהיה מנוהל באחד מהם.

אתה מוזמן להפעיל את מנהל המשימות, ותחת תהליכים, יש בתפריט למעלה אופציה להוסיף שדות, תוסיף שם זכרון וירטואלי / VM Size ותבדוק מי לוקח את כל הזכרון.

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא ידעתי שwindows מאפשר לפצל את הזכרון הוירטואלי לשני כוננים. היה נדמה לי שפשוט מגידירים לו איפה הקובץ swap יושב וזהו.

אני מניח שלא מפצלים אותו בדרך כלל אם אין בעיה של חוסר מקום.

למרות שלמען האמת אפשר לחשוב על יתרון לפיצול שלו בשני כוננים (פיזיים) שונים- ככה אפשר לקרוא בו זמנית משניהם דברים. בטח יש לזה גם חסרונות מה שכן..

פורסם
  • מחבר

זה 2 כוננים שונים פיזית או רק 2 מחיצות?

בכל מקרה, אם אין צורך, תשאיר שיהיה מנוהל באחד מהם.

אתה מוזמן להפעיל את מנהל המשימות, ותחת תהליכים, יש בתפריט למעלה אופציה להוסיף שדות, תוסיף שם זכרון וירטואלי / VM Size ותבדוק מי לוקח את כל הזכרון.

זה הארדיסק אחד עם 2 מחיצות.

אמממ דיי שווה בשווה כי לC יש את כל הדברים המכילים את הווינדוס ששואבים זכרון ויש לD את כל התוכנות וכל הדברים שאני מפעיל שגם הם שואבים..

כדאי לי להפעיל גם על D זכרון וירטואלי מנוהל ע"י המערכת?

פורסם

אם חילקת כונן לשתי מחיצות אז המחיצה הראשונה היא היותר מהירה. כדאי לך לשים את הקובץ דפדוף שם.

כרגע אני פועל עם EVEREST,KASPERSKY,WINAMP,ICQ06,FIREFOX וכל זה לוקח 50% מ1GB שלי.. לא הגיוני לדעתי... ובכלל בהורדות זה נשאב למתחת ל20..

היית מעדיף שהזיכרון היקר שלך ישאר לא מנוצל? כמה ששמים יותר זיכרון לXP ככה היא מנצלת יותר. System Caching אמנם זולל זיכרון אבל הופך גורם למערכת להגיב יותר מהר והופך אותה ליותר "זריזה".

פורסם

המחיצה הראשונה בין שתי מחיצות לוגיות של כונן מהירה יותר? למה?

לא שמעתי על זה.

פורסם
  • מחבר

אם חילקת כונן לשתי מחיצות אז המחיצה הראשונה היא היותר מהירה. כדאי לך לשים את הקובץ דפדוף שם.

היית מעדיף שהזיכרון היקר שלך ישאר לא מנוצל? כמה ששמים יותר זיכרון לXP ככה היא מנצלת יותר. System Caching אמנם זולל זיכרון אבל הופך גורם למערכת להגיב יותר מהר והופך אותה ליותר "זריזה".

מה זה קובץ הדפדוף? את המתכוון לדפדפן? הFF הוא מותקן אוט' בC

פורסם

רדיוס הסיבוב בתחילת הדיסק קטן יותר מאשר באמצע ומבסוף. קובץ דפדוף = SWAP FILE !!!! אם אתה עברית, תהיה עברית עד הסוף !

פורסם
  • מחבר

רדיוס הסיבוב בתחילת הדיסק קטן יותר מאשר באמצע ומבסוף. קובץ דפדוף = SWAP FILE !!!! אם אתה עברית, תהיה עברית עד הסוף !

וואלה נכון הגיון פשוט

טוב תשובה סופית בנוגע לזכרון הוירטואלי, לשים בD או לא לשים בD?

מה אני כבר יכול להפסיד אם לא אשים?

פורסם

כלום, אולי תפסיק להתעסק בשטויות ?

פורסם

הפוך, רדיוס הסיבוב בתחילת הדיסק גדול יותר מאשר בסוף. הארד דיסק הוא הפוך מCD - בCD הדיסק מתחיל באמצע ונגמר בקצה ולכן הוא יותר איטי בהתחלה ויותר מהיר בסוף. הארד דיסק מתחיל בקצה ונגמר באמצע ולכן הוא יותר מהיר בהתחלה.

ואני אחליט מה אני אומר בעברית ומה באנגלית.

טוב תשובה סופית בנוגע לזכרון הוירטואלי, לשים בD או לא לשים בD?

שים בC, כפרה.

פורסם
  • מחבר

P: מצטער על זה שאני נודניק אבל לשים או לא לשים בD וC לא קשור הוא כבר יש לו זיכרון וירטואלי מנוהל ע"י המערכת.. אני רוצה לדעת אם כדאי לשים גם על D

פורסם

שים בC, כפרה.

לכונן אין זכרון וירטואלי, למערכת כולה (windows) יש זכרון וירטואלי והבחירה בכוננים קובעת איפה הוא יאוכסן.

"שים ב-C" אומר שים את הזכרון הוירטואלי של המערכת ב-C. (כלומר לא גם ב-C וגם ב-D)

בקיצור- אל תשים ב-D זכרון וירטואלי.

הפוך, רדיוס הסיבוב בתחילת הדיסק גדול יותר מאשר בסוף. הארד דיסק הוא הפוך מCD - בCD הדיסק מתחיל באמצע ונגמר בקצה ולכן הוא יותר איטי בהתחלה ויותר מהיר בסוף. הארד דיסק מתחיל בקצה ונגמר באמצע ולכן הוא יותר מהיר בהתחלה.

ytoledano - לא הבנתי כלום מההסבר שלך. :P

פורסם
  • מחבר

לכונן אין זכרון וירטואלי, למערכת כולה (windows) יש זכרון וירטואלי והבחירה בכוננים קובעת איפה הוא יאוכסן.

"שים ב-C" אומר שים את הזכרון הוירטואלי של המערכת ב-C. (כלומר לא גם ב-C וגם ב-D)

בקיצור- אל תשים ב-D זכרון וירטואלי.

אבל נאמר פה שאפשר לשים כל כונן

פורסם

אפשר.. אבל אין סיבה.

ניסיתי להסביר לך למה הכוונה ב-"שים ב-C" היא לא לשים ב-D.

פורסם

למה אתה בכלל נוגע בזה מה זה משנה על איזה כונן זה??? מה שבטוח זה שאם תעביר לכונן אחר זה לא ישנה כלום

פשוט תן למערכת להגדיר את זה אוטומטית ואז בהתאם לתהליך זה בוחר כמה זיכרון לקחת ובכמה זיכרון וירטואלי להשתמש

תלחץ בבקשה ALT+CTRL+DEL ואז תלך ללשונית "תהליכים"

תצלם את המסך ותעלה לפה.. יכול להיות שיש לך כל מני PROCESS מיותרים ואפילו כאלה שלא אמורים להיות שם

עוד דבר שיכול להיות זה שהקספרסקי זולל לך משאבים אבל זה כבר פחות הגיוני כי ב 1GB זה לא מורגש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים