עבור לתוכן

זכרון וירטואלי - עזרה

Featured Replies

פורסם

הציעו לי לעשות שהמחשב שלי ינהל את הזכרון הוריטואלי לפי המערכת, אם זה כדאי והאם זה יכול לפגוע במערכת?

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה ה default בחלונות, ואם אין איזה בעיה ספציפית, לא צריך לגעת בזה.

פורסם
  • מחבר

לא אצלי זה כרגע לא בברירת מחדל..

אני משחק או מוריד משהו והזכרון שלי הופך ל20% לא בניצול ויש לי 1GB..

כרגע זה ככה:

גודל מותאם אישית:

גודל התחלתי (MB): 1536

גודל מירבי (MB): 3072

ואני משחק במשחק פשוט שלא דורש יותר מדיי שההגדרות המומלצות אצלו זה 256MB זכרון וזה שואב לי כמעט הכל ואני רואה שיש לי רק

21% לא בשימוש[br]פורסם בתאריך: 24.04.2007 בשעה 20:53:33

ובמנוחה 50%[br]פורסם בתאריך: 24.04.2007 בשעה 22:20:13
מצטער על ההקפצה באמת אבל אני נואש =((
פורסם

אולי זה וירוס ?

פורסם
  • מחבר

לא יכול להיות אני מוגן עם קאספר סקי אינטרנט סיקיוריטי ועוד כמה תוכנות נגד רוגלות.. קיצור זה לא זה פשוט אני צריך עזרה עם הזכרון הוירטאולי.. תעני לי על השאלה בבקשה =(

לא אצלי זה כרגע לא בברירת מחדל..

אני משחק או מוריד משהו והזכרון שלי הופך ל20% לא בניצול ויש לי 1GB..

כרגע זה ככה:

גודל מותאם אישית:

גודל התחלתי (MB): 1536

גודל מירבי (MB): 3072

ואני משחק במשחק פשוט שלא דורש יותר מדיי שההגדרות המומלצות אצלו זה 256MB זכרון וזה שואב לי כמעט הכל ואני רואה שיש לי רק

21% לא בשימוש[br]פורסם בתאריך: 24.04.2007 בשעה 20:53:33

ובמנוחה 50%[br]פורסם בתאריך: 24.04.2007 בשעה 22:20:13
מצטער על ההקפצה באמת אבל אני נואש =((

פורסם

אני לא רואה שאלה. בכל מקרה, תפעיל Task Manager תוסיף ב Process לטבלה VM Size ותבדוק מה קורה שם.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתרגם את מה שאמרת לעברית בבקשה? יש לי ווינדוס בעברית

וכן יש שאלה..

הציעו לי לעשות שהמחשב שלי ינהל את הזכרון הוריטואלי לפי המערכת, אם זה כדאי והאם זה יכול לפגוע בחומרה?

פורסם

אני יחזור על התשובה. הרגיל זה שחלונות ינהל את זה לפי צרכי המערכת, אז לפגוע בחומרה זה בטוח לא, וזה מומלץ

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני לא מזלזל חס וחלילה אבל אני הייתי שעוד אנשים יגיבו עלמנת להיות בטוח בכך...

פורסם

אחלה, אבל זה שאלה לפורום חלונות...

פורסם

אתה יכול לתת ל-windows לנהל את הזכרון הוירטואלי. (וכאמור- מומלץ אם אתה לא מבין בזה)

ובכל מקרה בטח שזה לא יכול לפגוע בחומרה אפילו אם תעשה שם שטויות בהגדרות.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שרק כונן C הוא משתמש בזכרון וירטואלי וכונן D שלי לא משתמש כלל.. האם זה טוב והאם לעשות את המערכת תשולט גם בו?

פורסם

אין דבר כזה כונן שמשתמש בזכרון הוירטואלי, יש כונן אחד במערכת שמוגדר ככונן שבו יושב הזכרון הוירטואלי- אצלך ככל הנראה C (נראה לי שמשום מה windows תמיד בוחר את C, לא יודע למה, גם אם נגיד אין בו כמעט מקום שזה לא משהו)

בכל מקרה כמו שאמרתי אין דבר כזה להגדיר שגם כונן D יהיה של זכרון וירטואלי- פשוט תבחר שהזיכרון הוירטואלי יהיה אוטומטי וזהו.

פורסם

בכל מערכת הפעלה מעל NT4 אפשר לקבוע את הזכרון וירטואלי בכמה כוננים שרוצים. עדיף לשים אותו על דיסק שניגשים אליו פחות אם יש לך כזה.

פורסם
  • מחבר

ופה מה אתם מציעים לשנות? וכדאי לי לעשות זכרון וירטואלי מנוהל ע"י המערכת בכל הכוננים?

ד"א כונן D שלי מכיל 60GB וC 100GB אני ממלא את D..

http://img267.imageshack.us/img267/6646/memik8.png

כפי שניתן לראות כל המידע פה..

כרגע אני פועל עם EVEREST,KASPERSKY,WINAMP,ICQ06,FIREFOX וכל זה לוקח 50% מ1GB שלי.. לא הגיוני לדעתי... ובכלל בהורדות זה נשאב למתחת ל20..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים