פורסם 2007 באפריל 2418 שנים כרגע יש לי VISTA ו-XP ביחד... (במסך ה-BOOT אני יכול לבחור VISTA, או EARLIER VERSION=XP)אני צריך עוד מקום במחשב, וב-XP אני כבר לא משתמש... ה-XP הוא במחיצה של 20GB, מה השלבים שאני צריך לעשות כדי להסיר את ה-XP, להחזיר את ה-20GB לכונן שלהם (פתחתי את המחיצה מהכונן שבה הויסטה יושבת, לכן צריך להתחשב בזה שמערכת ההפעלה נמצאת בכונן ואסור לעשות משהו שעלול לפגוע בכך)בעיקרון אני כבר יודע מה אני הולך לעשות- לפרמט את המחיצה, למחוק אותה, ואז לעשות "שינוי גודל" של הכונן שממנו יצרתי את המחיצה)רק מה שאני רוצה שיקרה הוא, שייעלם לגמרי מסך ה-BOOT, והמחשב ייכנס אוטומטי לויסטה... (הפחד הוא שזה לא יקרה ואני לא אוכל להיכנס לויסטה... או שה-XP פשוט סתם יייתקע שם)מקווה לעזרה,תודה לעוזרים מראש
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים תערוך את הBOOT של הויסטה (שים לב שהוא שונה ממבנה הBOOT שרגילים אליו ב-XP).ואת האקספי אתה יכול למחוק ידנית בשלב הזה, אין לך מה להתערבב איתו יותר מידי...http://www.google.co.il/search?q=edit+vista+boot
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר נראה לי שאני אשתמש ב-VISTA BOOT PROרק אם אפשר לדעת מהם הצעדים שאני צריך לעשות כדי לבטל לגמרי את ה- (בעזרת התוכנה)BOOT? (כמו שפירטתי בהודעה הראשונה)מה הכוונה בלמחוק ידנית את ה-XP? פשוט לפרמט את הכונן?תודה לעוזרים מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.