פורסם 2003 בינואר 1922 שנים שלום!!! אני יסביר לכם היום איך יוצרים אתר FTP מאובטח עם ססמא משלכם!!! 1) התקינו את internet information service (iis) Manager ואת FTP servise בהוספה והסרה של תוכניות וב- רכיבי Windows ואפשרות internet information service אחר כך כנסו ל- כלי נהול שבלוח בקרה ותפעילו את iis . חשוב לדעת !!!!! ה- IIS נמצא ב- Windows XP Professional ו NT ו Windows 2000 וכול הזמן שאתם מכבים את המחשב ומדליקים אותו ה- IP משתנה אז תצתרכו כל הזמן לשנותו! 2)אתם תראו בצד את הרשימה הזאת תבחרו FTP ותעשו כפתור ימני על ה- FTP ותלחצו Properties . http://planet.nana.co.il/romadev/Pic1%2Ejpg 3) ובכתובת ה- IP תשנו מ- (All Unassigned) ל- האי פי שלכם המופיע ברשימה! http://planet.nana.co.il/romadev/pic2%2E%2Ejpg 4)כעת תלחצו על פלטת ה-Secority accounts ותראו שם Allow anonymuos connections תסירו את ה- v ממנו וזה יראה כך: http://planet.nana.co.il/romadev/pic3%2Ejpg וכדי להגדיר את התקיה שלכם כאילו ה- FTP איפה היא תהיה אצלכם במחשב הנה: http://planet.nana.co.il/romadev/pic4%2E%2Ejpg 5) וכאשר נכנסים אליכם לתקיה אצלכם במחשב חשוב לדעת את הסיסמה ושם משתמש שם משתמש הוא Administrator והסיסמא שלכם של של חשבון משתמש במחשב שלכם חשבון המשתמש Administrator! 6) וכדי להכנס ל- FTP שלכם אתם צריכים כתובת וכתובתכם היא ftp:// וכתובת ה- IP שלכם לדוגמא: ftp://64.444.444.00 מקווה שעזרתי!!! תגובות???
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים נתחיל בכך שהIIS שנמצא בגרסאות הPRO מוגבל לכמות משתמשים מסויימת (5 אני חושב) ושIIS קיים גם ב2K
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים ונמשיך בכך ש-IIS זה הדבר הכי, הכי, הכי, הכי הכי הכי הכי ועוד מיליון פעמים הכי לא מאובטח שיש בעולם.מתערבים שאם תתן לי רבע שעה עם השרת IIS שלך אני פורץ לך אותו? אפילו פחות אם אתה ממש לא מבין כלום באבטחת מידע.למה קיבינימאט להשתמש ב-IIS המסכן והאומלל הזה כשיש לך אפאצ'י מאובטח בלי חורי אבטחה בכל שורת קוד שלו?
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים ונמשיך בכח ש-IIS זה הדבר הכי, הכי, הכי, הכי הכי הכי הכי ועוד מיליון פעמים הכי לא מאובטח שיש בעולם.מתערבים שאם תתן לי רבע שעה עם השרת IIS שלך אני פורץ לך אותו? אפילו פחות אם אתה ממש לא מבין כלום באבטחת מידע.למה קיבינימאט להשתמש ב-IIS המסכן והאומלל הזה כשיש לך אפאצ'י מאובטח בלי חורי אבטחה בכל שורת קוד שלו?אז מה אתה רוצה להגיד בזה? ... תגיד תודה שהוא כתב את זה בכלל!
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מישה רוצה תשובה?התשובה היא שכל עוד יש פליטי רוטר/קקטוס שמנסים לעשות רושם במהירות במקום לצבור ידע תמיד יהי מישהו שישתמש בחרא כדוגמת ה IIS כי ליימר לא צריך יותר מזה!
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים ונמשיך בכח ש-IIS זה הדבר הכי, הכי, הכי, הכי הכי הכי הכי ועוד מיליון פעמים הכי לא מאובטח שיש בעולם.מתערבים שאם תתן לי רבע שעה עם השרת IIS שלך אני פורץ לך אותו? אפילו פחות אם אתה ממש לא מבין כלום באבטחת מידע.למה קיבינימאט להשתמש ב-IIS המסכן והאומלל הזה כשיש לך אפאצ'י מאובטח בלי חורי אבטחה בכל שורת קוד שלו?אז מה אתה רוצה להגיד בזה? ... תגיד תודה שהוא כתב את זה בכלל!תודה על מה בידיוק? שהוא פותח למשתמשים עוד חורי אבטחה שיפרצו במהרה? אני מאמין שאנשים יכולים להסתדר בלי הדרעק שלו.תאמין לי יש תעשייה שלמה שמסתובבת סביב פריצת שרתי IIS/SQL והוא יפרץ מהר מאוד.. udicol יכול לתת לי גיבוי על זה.אחרי כמה ימים (יומיים נדמה לי) שהוא פתח לעצמו שרת IIS הוא כבר קיבל ניסיון פריצה ממתלמד מבלגיה.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים גם הוא לא המליץ על משהו טוב תנו לו קצת קרדיט על נסיון לעזור, לא חייבים לעשות כזה לינץ'
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים לא אמרתי שאתה לא צודק... אבל אמרתי הוא כתב את זה בהשקעה אפילו עם תמונות ... אז למה לרדת על הבחור המסכן ?
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים לא אמרתי שאתה לא צודק... אבל אמרתי הוא כתב את זה בהשקעה אפילו עם תמונות ... אז למה לרדת על הבחור המסכן ?יופי לו שהוא השקיע.שילמד במה הוא משקיע לפני שהוא עושה את זה.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים ונמשיך בכך ש-IIS זה הדבר הכי, הכי, הכי, הכי הכי הכי הכי ועוד מיליון פעמים הכי לא מאובטח שיש בעולם. מתערבים שאם תתן לי רבע שעה עם השרת IIS שלך אני פורץ לך אותו? אפילו פחות אם אתה ממש לא מבין כלום באבטחת מידע. למה קיבינימאט להשתמש ב-IIS המסכן והאומלל הזה כשיש לך אפאצ'י מאובטח בלי חורי אבטחה בכל שורת קוד שלו? זה לא בדיוק נכון , וזה גם לא לא נכון. יחסית למוצר מיקרוסופטי בתחום השרתים , IIS לא רע. למה להשתמש בIIS במקום APACHE? הרבה סיבות : 1)קל לקנפוג. 2)כולל יותר סוגי שרתים (לא רק WEB). 3)עובד בצורה יפה אם כל מבנה הUSERים בwindows ובכלל , עובד. למה לא להשתמש בIIS? - כל דביל יכול לפרוץ אותו , כי אצל מוצרי מיקרוסופט ברגע שיש פרצה - היא חייבת להיות קלה לביצוע..
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים וד"אאני לא מאמין שהוא כתב את זה מדריכים מסוג זה מפורסמים ב קקטוס ורוטר 24/7 וים ליימרים שניסו לזכות בקרדיט פירסמו אותם פה בשינויים קליםתקשיבו לזקני השבט!
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים - כל דביל יכול לפרוץ אותו , כי אצל מוצרי מיקרוסופט ברגע שיש פרצה - היא חייבת להיות קלה לביצוע.. זאת בידיוק הסיבה שמבטלת את כל הפלוסים של IIS.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מחבר תראו אנשים ! רציתי להראות למשתמשים את ה- iis ואת הדברים שיש בו לפחות את ה-ftp ואל תגידו לי שכולם מכירים ויודעים איך להשתמש בו אולי איזה משתמש ביקר ובזכות זה הוא פתח אתר FTP משלו, מאיפה אתם יודעים :
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים תראו אנשים ! רציתי להראות למשתמשים את ה- iis ואת הדברים שיש בו לפחות את ה-ftp ואל תגידו לי שכולם מכירים ויודעים איך להשתמש בו אולי איזה משתמש ביקר ובזכות זה הוא פתח אתר FTP משלו, מאיפה אתם יודעים : יש לך בעיות בהבנת הנקרא או משהו? יופי, אז פתח שרת FTP עם IIS, כיף לו. תוך יומיים הוא נפרץ בזכותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.