פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אני לי מושג למהואין לי מושג מה באמת נכון להגידאבל אני יודע מאנשים שחיים באמריקה שמקובל הלגיד שמה גיגה ולא ג'יגהאיזה חבר אחד שלי עבר לגור בקליפורניה הוא אמר לי כזה שצחקו עליו ולא הבינו למה הוא אמר ג'יגה חח
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אומרים ג'יגה ולא גיגה בגלל שהמלה GIGA באה מהמילה היוונית γίγας. סגור (: ?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אה ומה שמזכיר לי..אז אמרתי קודם שהאמריקאים כנראה רגילים לומר גיגהאבל פעם אחת תקתקתי בבילון GIGA ולחצתי על הכתור הזה שאז הוא אומר את המילה והוא הוגה אותה בתור ג'יגהאז זה עוד יותר מקשה לי לדעת מה נכון, מצד אחד פול אמראקאים אומרים גיגה אבל בבילון שזה כאילו תוכנה שאמורה לזהות את הדברים הדקדוקיים האלה אומרת שזה ג'יגה =|
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אני מחזק את מינימייזר שהנושא הזה מאווווווווווווווווווווווווווווווווד חשוב לכולנו וכדי שנסגור את הפינה הזאת אחרת......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אומרים ג'יגה ולא גיגה בגלל שהמלה GIGA באה מהמילה היוונית γίγας. סגור (: ?באמת ביוונית אומרים גיגה ולא ג'יגה, והטעות הגיעה בגלל צורת הכתיבה באנגלית (i אחרי g אמור ליצור ג', ככה למדנו בבי"ס, לא?).למי שיצא לשמוע הגיה אמריקאית של עוד מילים או אותיות יווניות יודע שזה לא מקרה יחיד: את Χ הם הוגים בתור קי במקום חי, φ - פאי במקום פי, π - פ?אי במקום פ?י, ξ - קסאי במקום קסי, ε - איפסילון במקום אפסילון ועוד...בקיצור, אין ספק שבמקור זה היה גיגה ולא ג'יגה.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אני מחזק את מינימייזר שהנושא הזה מאווווווווווווווווווווווווווווווווד חשוב לכולנו וכדי שנסגור את הפינה הזאת אחרת...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 סטיקי-על ברשימת הפורומים הראשית? :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.