עבור לתוכן

המלצה למאוור 120mm שקט וחזק.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! (וחג עצמאות שמייח)

אני בחיפושים אחר המאוור האידאלי שנותן יחס רעש\ביצועים הטוב ביותר..

המחיר כרגע לא חשוב, אבל כמובן שעדיף כמה שפחות.

הThermaltake Silent Wheel עושה רושם של מאוור מצויין, למישהו יש ניסיון איתו?

מאוד חשוב לי השקט (אני כרגע עם מפלצת רעש, 6*sf2...) אבל לא פחות ביצועים של המאוור..

תודה מראש

Install

פורסם

מה השימוש של המאורר, לאן הוא יהיה מחובר?

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין להחליף את המאווררים בGIGABYTE 3D Aurora 570 למאוורים שקטים יותר..

בעיקרון אני מחפש שתי מאוורי לאחורי המארז ואחד מלפנים (וכניראה בעתיד אני אעשה חור למאוורר בדלת\גג)

פורסם

אם זה מאוררים למארז אז ה-AC יעשו תעבודה מעולה...

מאחורה AC12 מקדימה AC AF12025

במידה והגרילים מאחורה לא מספיק "פתוחים" אז שים להם גם AF12025.

פורסם
  • מחבר

רק לצורך הבהרת העניין, אני מתכוון לשניים בלינק למטה, נכון?

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_124_168&sort=2a&filter_id=135

הAF מציג ביצועים לא ממש טובים לעומת הTT

24.5 dB@56.3 CFM

שהTT רק 16dB...

ואותו דבר לגבי הAC12... אז איפה באמת ההיתרון שלהם על פני TT?

פורסם

היתרון הוא שהמפרט שלהם אמיתי.

פורסם
  • מחבר

אני באמת זכור עכשיו, שאיפשהו קראתי שTT "קצת" מייפים את הנתונים..

אז אני ארכוש שתי AC12 לאחורה וAF אחד לקדימה. ובעתיד למקום האחרים.

תודה רבה על ההמלצה!

~~~~

עוד משהו קטן, לא הבנתי למה אמרת שאם הגרילים לא מספיק פתוחים עדיף הAF?

וזה נחשב למספיק פתוח?

14.jpg

פורסם

כן זה מספיק פתוח.

פשוט אם הגריל חסום מידי, או שהמאורר יחובר להיטסינק\רדיאטור, אז המבנה של ה AC12 וה-SILENTWHEEL לא ממש אפקטיבי, ה"תעלה" של המאוררים הרגילים לא נמצאת שם סתם.

פורסם
  • מחבר

אינטרגל תודה על ההמלצה, אבל אין בכוונתי "לשחק" במהירות המאווררים... אני רוצה מאוררים שיהיו מספיק שקטים גם על max.

וואטוס תודה על ההסבר.

פורסם

אין פה ניסים. אל תהיה בטוח שהם יהיו שקטים מספיק עבורך. הם מסתובבים ב 1500 או 2000 סל"ד (תלוי בדגם) שזה לא מעט ל 120. יש כאלו שאפילו שומעים את הגלאשיאל 120 18DBA שמסתובבים בסביבות ה 1000 סל"ד.

פורסם
  • מחבר

אם זה באמת 24dB אני בטוח שזה יהיה לי שקט. אני פשוט נימצא עכשיו עם SmartFan2*6 ככה שאני די "רגיל" לרעש..

פורסם

מסכים עם אינטגרל.

סל הכל ה-AC שקטים אבל לא בלתי נשמעים.

לפני שנתיים-שלוש הייתי אובססיבי בטירוף לשקט (אחרי שהיו לי 4-5 סמארט פאנים במארז) ואני בספק אם ה-AC היו מספיקים לי אז...

היום השקט חשוב לי אבל אני לא עד כדי כך קפדני על זה, ככה שה-AC עושים את העבודה מעולה מבחינתי.

בכל מקרה ההמלצה היא שכן תשאיר לעצמך את המשחק עם המהירות...

עריכה: חחחחחח עכשיו ראיתי שמה שהניע אותך זה אותו דבר, הסמאט פאנים האלה מטריפים...

פורסם
  • מחבר

אני אקנה את הAC בנתיים. במידה וזה לא יספיק, איפשהו זרוקים לי כמה פאנלים פשוטים ננסה לארגן מכולם פאנל אחד במידת הצורך.

יש אולי עוד המלצות לגרום למחשב להיות שקט יותר?

פורסם

בדר"כ הגרילים גורמים לשריקה חריפה בהרבה מאשר שהמאורר פועל "באוויר", במידה וזה המצב אצלך הייתי ממליץ להעיף או להחליף ל"מסננים" שונים כלשהם.

בכל אופן, אם אתה מחליט כן לקנות פאנל שליטה חדש, ההמלצה שלי (מניסיון כואב) שתתרחק מפאנלים של חברות כמו אקסה טרמלטק וכו...

אני חושב שעל סאנבים אפשר לסמוך בעיניים עצומות שמדובר על הדגמים האנלוגים שלהם, הם ידועים כאמינים בסה"כ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים