פורסם 2003 בינואר 1922 שנים בשבועות האחרונים, התפרסמה בעיתון "ידיעות אחרונות" סדרת כתבות התוקפות את משחקי המחשב והוידאו...בכתבה טוענים מחנכים,מורים,ואנשי רוח ומשכילים כי המשחקים והאלימות פוגעים בחיינו....האם זה נכון?לכתבה בגיימר
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים נכון ????? איך אפשר בכלל לחשוב על זה ...לדעתי זה פשע מה שעושים נגד תעשיית המשחקים, למי הם כבר מפריעים , כל מה שהם עושים זה לייצר בידור , בדומה לטלוויזיה , קולנוע או כל סוג אחר של מדיה .לדעתי מישהו , מחברי צוות גיימר (לדוגמא) צריכים לפרסם כתבת נגד , באחד מהעתונים ולהסביר לאנשים למה זה לא נכון , ולמה לכתבה אין שום ביסוס במציאות ושיפסיקו כולם לדבוק ברעיון שמשחקים זה רע ....
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים מי שכותב את זה זה בדיוק אותם האנשים שעושים הצגות בגלל קצת אלימות בסרטים וכל זההם אומרים שזה פוגע בילדים וכל זהוזה ממש לא נכון....אין במשחקי מחשב ובטלויזיה משהו שחסר ברחוב..ככה שאני לא מבין איך זה משפיע...סקס יריות מכותגניבותכל זה נמצא ברחוב...אז למה שילדים יושפעו דווקא ממשחקים ולא מהרחוב?!~
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים העניין הוא, שמאד קל ישר להאשים את משחקי המחשב באלימות בבתי ספר ובכלל בין ילדים... למרות שזה שטויות מופרכות... :
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים אכן, מסעי צלב נגד משחקי מחשב הם תופעה לא חדשה, ונפוצה בארה"ב, אפילו קורה ששואלים פוליטיקאים שם לדעתם :-\
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים אכן, מסעי צלב נגד משחקי מחשב הם תופעה לא חדשה, ונפוצה בארה"ב, אפילו קורה ששואלים פוליטיקאים שם לדעתם :-\שם גם רוצים להחרים מוזיקה.. מזל שפה התופעה הזאת לא ממש קיימת.
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים נכון ????? איך אפשר בכלל לחשוב על זה ...לדעתי זה פשע מה שעושים נגד תעשיית המשחקים, למי הם כבר מפריעים , כל מה שהם עושים זה לייצר בידור , בדומה לטלוויזיה , קולנוע או כל סוג אחר של מדיה .לדעתי מישהו , מחברי צוות גיימר (לדוגמא) צריכים לפרסם כתבת נגד , באחד מהעתונים ולהסביר לאנשים למה זה לא נכון , ולמה לכתבה אין שום ביסוס במציאות ושיפסיקו כולם לדבוק ברעיון שמשחקים זה רע .... אכן מישהו מחברי צוות גיימר פרסם כתבה נגד וחוץ מי זה זה מה שקורה כאשר אנשים שאין להם מושג בעניין פתאום יש להם מה להגיד נ.ב אני לא רואה שום קשר לדוגמא בין המורה שלי ל CS
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים זה באמת שטויות מה שהם כתבו שם בידיעות אחרונות ואין לזה כל ביסוס אמיתי . חשבתי שהעיתון הזה קצת יותר רציני .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.