עבור לתוכן

ידיעות אחרונות כנגד המשחקים!!!!

Featured Replies

פורסם

בשבועות האחרונים, התפרסמה בעיתון "ידיעות אחרונות" סדרת כתבות התוקפות את משחקי המחשב והוידאו...

בכתבה טוענים מחנכים,מורים,ואנשי רוח ומשכילים כי המשחקים והאלימות פוגעים בחיינו....

האם זה נכון?

לכתבה בגיימר

פורסם

נכון ????? איך אפשר בכלל לחשוב על זה ...

לדעתי זה פשע מה שעושים נגד תעשיית המשחקים, למי הם כבר מפריעים , כל מה שהם עושים זה לייצר בידור , בדומה לטלוויזיה , קולנוע או כל סוג אחר של מדיה .

לדעתי מישהו , מחברי צוות גיימר (לדוגמא) צריכים לפרסם כתבת נגד , באחד מהעתונים ולהסביר לאנשים למה זה לא נכון , ולמה לכתבה אין שום ביסוס במציאות ושיפסיקו כולם לדבוק ברעיון שמשחקים זה רע ....

פורסם

מי שכותב את זה זה בדיוק אותם האנשים שעושים הצגות בגלל קצת אלימות בסרטים וכל זה

הם אומרים שזה פוגע בילדים וכל זה

וזה ממש לא נכון....

אין במשחקי מחשב ובטלויזיה משהו שחסר ברחוב..

ככה שאני לא מבין איך זה משפיע...

סקס יריות מכות

גניבות

כל זה נמצא ברחוב...

אז למה שילדים יושפעו דווקא ממשחקים ולא מהרחוב?!~

פורסם

העניין הוא, שמאד קל ישר להאשים את משחקי המחשב באלימות בבתי ספר ובכלל בין ילדים... למרות שזה שטויות מופרכות... ::)

פורסם

אכן, מסעי צלב נגד משחקי מחשב הם תופעה לא חדשה, ונפוצה בארה"ב, אפילו קורה ששואלים פוליטיקאים שם לדעתם :-\

פורסם

אכן, מסעי צלב נגד משחקי מחשב הם תופעה לא חדשה, ונפוצה בארה"ב, אפילו קורה ששואלים פוליטיקאים שם לדעתם :-\

שם גם רוצים להחרים מוזיקה.. מזל שפה התופעה הזאת לא ממש קיימת.

פורסם

נכון ????? איך אפשר בכלל לחשוב על זה ...

לדעתי זה פשע מה שעושים נגד תעשיית המשחקים, למי הם כבר מפריעים , כל מה שהם עושים זה לייצר בידור , בדומה לטלוויזיה , קולנוע או כל סוג אחר של מדיה .

לדעתי מישהו , מחברי צוות גיימר (לדוגמא) צריכים לפרסם כתבת נגד , באחד מהעתונים ולהסביר לאנשים למה זה לא נכון , ולמה לכתבה אין שום ביסוס במציאות ושיפסיקו כולם לדבוק ברעיון שמשחקים זה רע ....

אכן מישהו מחברי צוות גיימר פרסם כתבה נגד

וחוץ מי זה זה מה שקורה כאשר אנשים שאין להם מושג בעניין פתאום יש להם מה להגיד

נ.ב אני לא רואה שום קשר לדוגמא בין המורה שלי ל CS

פורסם

זה באמת שטויות מה שהם כתבו שם בידיעות אחרונות ואין לזה כל ביסוס אמיתי . חשבתי שהעיתון הזה קצת יותר רציני .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים