עבור לתוכן

החלוצה הראשונה לכרטיס הפיזיקה, אך גם כך המחיר (המשך הכתבה בהודעה)

Featured Replies

פורסם

פותח התראד' date=' הכרטיס יהיה מאוד שווה רק אם אתה תשחק ב-GRAW או Quake 4 או JTF.

[/quote']

מאוד שווה? ואם שלושת המשחקים רצים אצלי חלק כמו תחת של תינוק גם בלי הכרטיס הזה ? אז מה זה יתרום ?

מקסימום עוד כמה particles מתעופפים ב-GRAW...

נכון לעכשיו זה כמו לקנות כרטיס מסך שמעלה משחקי DX10 בלבד :D

פורסם

בדיוק

פורסם
  • מחבר

בדיוק

אתם חושבים שתהיה לו פריצת דרך עתידית?

כי בינתיים חובה במשחק Cell Factor את הכרטיס (בלעדיו אי אפשר לשחק), אולי יש לו פוטנציאל.

עכשיו תלוי אם הוא יכחד או שהוא יהיה הדור הבא, ככה כולם אמרו שאין צורך בכרטיס גרפי ולגלגו עליו ותראו עכשיו.

חובה כרטיס מסך.

בטח גם ככה יהיה עם כרטיס הפיזיקה

פורסם

Cell Factor יהיה חינמי ויעבוד גם בלי הכרטיס הזה - את זה הם הודיעו רשמית לאחרונה. (יוצא עוד 13 יום ד"א)

אולם אם אין לך את הכרטיס יהיה תוכן פיזיקאלי מסויים (כמו בדים מתעופפים וכו') שפשוט לא יופיע על המסך. לא בגלל שהמעבד\כ.מסך לא מסוגל לחשב זאת אלא בגלל שהם מעוניינים שתרכוש את הכרטיס. עניין שיווקי בלבד. איך המשחק היה רץ עם כל התוכן וללא הכרטיס - את זה לא נדע עד שיפרצו את המשחק הזה ויעקפו את החסימה המטופשת... (אם בכלל)

אם תשאל אותי המשחק היה רץ (על מחשב טוב) בסדר גמור גם עם כל התוכן , אחרת הם לא היו צריכים להעלים אותו. הגיוני, לא ?

פורסם
  • מחבר

Cell Factor יעבוד גם בלי הכרטיס הזה - את זה הם הודיעו רשמית לאחרונה.

אולם אם אין לך את הכרטיס יהיה תוכן פיזיקאלי מסויים (כמו בדים מתעופפים וכו') שפשוט לא יופיע על המסך. לא בגלל שהמעבד\כ.מסך לא מסוגל לחשב זאת אלא בגלל שהם מעוניינים שתרכוש את הכרטיס. עניין שיווקי בלבד. איך המשחק היה רץ עם כל התוכן וללא הכרטיס - את זה לא נדע עד שיפרצו את המשחק הזה ויעקפו את החסימה המטופשת... (אם בכלל)

בדיוק הורדתי את הדמו של המשחק ואז הוא כותב לי שאתה לא יכול להריץ אותו כי אין לך כרטיס פיזיקה.

אבל מה, ביו טיוב מראים סרטונים שהריצו את המשחק בלעדיות איך זה? :s05:

פורסם

בדיוק הורדתי את הדמו של המשחק ואז הוא כותב לי שאתה לא יכול להריץ אותו כי אין לך כרטיס פיזיקה.

אבל מה' date=' ביו טיוב מראים סרטונים שהריצו את המשחק בלעדיות איך זה? :s05:

[/quote']

בבקשה:

http://forumz.tomshardware.com/hardware/play-CellFactor-demo-PhysX-PPU-ftopict185393.html

ד"א תודה שהעלת את זה, אני מוריד עכשיו ויודיע לכם איך זה רץ על המחשב שלי...

לבינתיים זה נראה ממש אכזבה, צפוייה, ההבדל בין עם הכרטיס לבלי הכרטיס: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1056037

פורסם
  • מחבר

בבקשה:

http://forumz.tomshardware.com/hardware/play-CellFactor-demo-PhysX-PPU-ftopict185393.html

ד"א תודה שהעלת את זה, אני מוריד עכשיו ויודיע לכם איך זה רץ על המחשב שלי...

בספק מאד אם זה הפעל אצלך, אצלי זה לא פעם, אמר לי שחסרה לי יחידת PPU,

(אגב תודה על הלינק, למרות שאפשר להוריד את זה מAGIEA

פורסם

כבר אי אפשר להוריד את זה מהאתר שלהם אם אני לא טועה - הם הסירו את ההורדה (אפשר להבין למה :lol:)

בכל מקרה, אולי אשכרה תקרא את מה שרשום בלינק? רשום שם בדיוק איך להפעיל את זה - ההורדה זה רק שלב ראשוני מן הסתם :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

כבר אי אפשר להוריד את זה מהאתר שלהם אם אני לא טועה - הם הסירו את ההורדה (אפשר להבין למה :lol:)

בכל מקרה, אולי אשכרה תקרא את מה שרשום בלינק? רשום שם בדיוק איך להפעיל את זה - ההורדה זה רק שלב ראשוני מן הסתם :kopfpatsch:

אפשר, כבר הורדתי,

בכל מקרה כצלחתי גם לפרוץ את החסימה, אבל המשחק ניתקע (גם ב400-300), ובלי צל, נראה לי שבאמת צריך כרטיס פיזיקה

פורסם

עשיתי בדיקות על המשחק... נתחיל מזה שהוא עובד סבבה.

הבעייה היא שהמעבד שלי (עם האוברקלוק ל-3.2) מגביל את המשחק ל-45FPS .

אם אני מדליק Cloths (בדים) אז הוא מתחיל לקרטע באמת - פה הכרטיס יכול להועיל הרבה אני מניח.

אבל ללא ה-cloths המעבד מתמודד לא רע בכלל... כמו שאמרתי 45FPS . מה שמצחיק זה שהכרטיס מסך כל כך חזק על המשחק הזה :smile1:

בגלל שהמעבד מהווה את הצוור בקבוק במשחק הזה אמרתי לעצמי - אם אני לא יכול לעבור את ה-45 אז לפחות אני רוצה איכות!

כל ההגדרות על מקסימום (מלבד ה-cloths) . רזולוציה 1600x1200 AAx2 AAx16 (לא בטוח שה-AA עבד עם ה-HDR).

עדיין זז על 45FPS , אבל באיכות מדהימה :xyxthumbs:. אני ינסה לעשות עוד קצת אוברקלוק למעבד, נראה איזה שיפור יהיה.

שורה תחתונה - לא צריך את הכרטיס הזה - ועוד במשחק כזה שמפוצץ בפיזיקה. אבל הוא בהחלט יכול לעזור למעבד. אם לא ההגבלה של המעבד הייתי עומד על 90FPS בערך.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2007 בשעה 12:35:55

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

קבלו תיקון !

משנים את זה בקובץ ה-INI :

DisableAllFramerateCaps = true (במקום false) ופתאום אין הגבלה של 45FPS ! חשדתי בזה כבר שראיתי כי המשחק לא עובד על 100% ב-2 הליבות. איזה חולערות !! עכשיו זה עובד סוף הדרך - 50 - 90 fps :bash:

(מה שכן שמתי לב זה שהאובייקטים זזים באנימציה פחות חלקה מתזוזת המצלמה עכשיו, כנראה זאת אחת הסיבות למה הגבילו את ה-FPS)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים