עבור לתוכן

הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הגרוטאה של אמא שלי לטויזיה

Featured Replies

פורסם

בעת שהותי באבט"ש , אמא שלי החליטה שנמאס לה מהמחשב הישן שלה והיא רוצה לקנות מחשב חדש , מסיבה לא ברורה היא לא התייעצה איתי וקנתה ב1850 שקל P4 3 ghz ... היא הייתה בטוחה שאני אכאס עליה שהיא קנתה בלי להתייעץ איתי ולמען האמת , די צדקה.

בכל מקרה חשבתי על המחשב הישן שלה :

P4 (Willmate) 1700 mhz

512 PC 3200 DDR (עובד כPC2100 מן הסתם)

לוח אם מעפן של ECS או משהו בסגנון

שימו לב: RIVA TNT2

הקיצור , אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה במרתף ולהפוך אותו לסוג של HTPC פרימיטיבי , אני חושב לקנות לו כרטיס מסך עם יציאת טלויזיה (R9250 או FX5500) ולהתקין איזה לינוקס חביב שיריץ סרטים וגם יאפשר לי לשחק במשחקים ישנים של נינטנדו באימולטורים.

המסך המיועד הוא יצור CRT עתיק בגודל 29 אינצ' , שזה לא בדיוק HDTV, אבל מספיק טוב כדי לראות סדרות טלויזיה וסרטים.

1. איזה הפצה של לינוקס הכי מתאימה לדרישות שלי ? אני חושב על אובונטו הקלה והיפה , יש למישהו רעיון טוב יותר?

2. מה עדיף = R9250 או FX5500 , הכוונה היא מבחינת רמת הבשלות של הדרייברים בלינוקס ומבחינת איכות יציאת הטלויזיה , למיטב זכרוני הדרייברים של NVDIA היו פעם הרבה יותר בוגרים, האם זה עדיין המצב?

3. איזה תוכנה לניגון וידאו הכי מומלצת טובה בלינוקס?

4. עוד משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני החיבור?

פורסם

זה לא בידיוק המקום הנכון לפתוח את הנושא

בכלמקרה, אובונטו

כרטיס - כל כרטיס של NV

תוכנה - MPLAYER או MYTHTV

אל תתיאש, זה לא 2 קליקים וזהו, לפעמיחם יש גם עבודה שחורה

פורסם
  • מחבר

מה מסובך בזה? פרט בבקשה, לאיזה בעיות אפשר לצפות?

פורסם

שום בעיות, לפעמים רק צריך לערוך את הקונפיג ולקרוא באינטרנט (מה שחצי מהפורום פה לא עושה)

פורסם

לא הייתי הולך על הכרטיס מסך הכי זול, הייתי קונה 7300GT כדי שיהיה לך האצה לקבצי ווידאו. כך תוכל לראות תוכן בHD (אם אין לך עכשיו LCD אז בעתיד) או סרטי DVD בלי להעמיס על המחשב

פורסם

נכון במקרי של סרטי HD, בכל השאר לא תיהיה בעיה כזו (אני אוכל איבר מין גברי רציני עם הכרטיס מסך שלי :()

LOL קרפד אבל דיר באלק, עוד פעם אחת אתה נוגע לי בהודעות אתה מקבל מפה באן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים