עבור לתוכן

lag spikes

Featured Replies

פורסם

מידי פעם כשאני משחק און-ליין עם מישהו משוודיה (הוא היחיד שאני משחק איתו כך שאני לא יודע אם זה ייחודי אליו או כללי) אני מקבל מה שהוא קרא לו "lag spikes" כלומר רוב הזמן המשחק בסדר ומבחינת bandwidth אני לא חושב שיש בעיה, אבל לפעמים קורה שפתאום למשך כמה שניות אין קשר, מה שכמובן די מפריע..

ב-ping אליו אני מקבל תגובה בזמן סביר (בין 100-400 ms לרוב).

אני מחובר דרך netvision עם מודם של בזק, נדמה לי 1.5MB/s.

האם עוד אנשים נתקלו בבעיות כאלה? האם יש מה לעשות?

ובאיזה דרך אפשר לבדוק את זה יותר לעומק, כלומר לשחזר את זה "בתנאי מעבדה" כמו ping ולא רק תוך כדי משחק?

פורסם

אתה משחק איתו על כל מני שרתים ועם כולם יש את הבעיה ? או שאתה משחק ישירות מולו ?

בגדול תעשה פינג עם גודל מקסימלי -l להרבה זמן ותראה אם אחת לכמה זמן יש גם את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

ישירות מולו, הוא עושה host.

וניסיתי כבר לעשות ping של מאה חבילות בגודל 2k כל אחת נדמה לי, עדיין הזמנים היו נורמליים בכולן. (לא עבר את ה500ms במקס' נדמה לי)

פורסם

500 זה לא להיט, בכל מקרה, נסה להגדיל את הגודל כמו שאמרתי. אם יש לו כתובת קבוע (או אולי סדרת כתובות), אתה יכול גם לנסות לדבר עם הספק ולבקש ניתוב משופר לכתובת מה שאולי יעזור.

פורסם

החיבור של נטוויזן לחו"ל לא משהו. תנסה לקחת יוזר מחבר או מכר שיש לו ספקית אחרת ולראות מה קורה...

פורסם
  • מחבר

500 זה לא להיט, אבל אם זה היה נשאר על 500 זה היה טוב. (אני לא משחק משחקי FPS, יותר משחקי אסטרטגיה קטנים, לדוגמא Worms)

הבעיה היא שמידי פעם יש קטיעות של כמה שניות (לפעמים גם יכול לקחת חצי דקה..)

פינג עם גודל מקסימלי זה 65k, זה לא גודל הגיוני במיוחד לעשות איתו פינג נראה לי. (הוא אמר: "it won't fit in an ethernet frame even, not even 10 ethernet frames - it's bad if IP has to fragment the packets"

אבל אם אני שולח למשל 5k זה בסדר - ניסיתי 200 חבילות, 2 לא הגיעו ומכל השאר זמן מקס' זה 528ms (ממוצע 395).

יש לו כתובת קבועה, אני יכול להתקשר לנטוויזן ולבקש ניתוב משופר ל-IP שלו? הם עושים דברים כאלה?

ד"א אנחנו משחקים גם עם עוד אנשים (לא ישראליים אבל) ורק אצלי יש בעיות כלומר שאני מקור הבעיה ולא הוא.

עריכה:

ניסיתי עכשיו גם 250 חבילות של 1400B (שכן נכנס בethernet frame אחד שהוא עד 1500B), כולן הגיעו

וקיבלתי: Minimum = 193ms, Maximum = 261ms, Average = 198ms

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים